18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Może mało sadystyczne, ale cenię ludzi kreatywnych
W tym wypadku Dj Angelo z dużą precyzją i dokładnością

Enjoy !

jego profil na YT : user/DJAngeloUK?feature=watch

PS : Jeśli ci się film nie podobał nie stawiaj piwa i nie komentuj. Dzięki
Zgłoś
Darson666 2012-11-07, 11:00 6
jacobss76 napisał/a:

Nie mów innym, co mają robić. Mi się nie podoba i skomentuję: nie uważam tego za muzykę. Odtwarza pewne dźwięki, może ładnie poustawiane, ale zero ekspresji. To ekspresja i dynamika czyni muzykę, a tu jest jedynie przetwarzanie sygnału elektrycznego.

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
rockface123 2012-11-07, 11:25 9
pytanie brzmi : po co wstawiasz tu muzyke? czy ja do kurwy nędzy mam teraz wstawić cały album Stabbing Westward czy ISIS? pierdolne to tyle metalu że modki będą to do końca życia kasować

nie róbcie jaj, przenieście do do ,,czego słuchają sadyści" albo wyjebcie w pizdu.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
jacobss76 2012-11-07, 11:30 2
Cytat:

Nie mów innym, co mają robić. Mi się nie podoba i skomentuję: nie uważam tego za muzykę. Odtwarza pewne dźwięki, może ładnie poustawiane, ale zero ekspresji. To ekspresja i dynamika czyni muzykę, a tu jest jedynie przetwarzanie sygnału elektrycznego.

a czy to napisałem że jest to muzyka ?
w pewnym rodzaju tak w pewnym rodzaju nie

film przedstawia umiejętności których ty byś z palcem w dupie nie potrafił ogarnąć,
żeś się ku**a filozof znalazł
Zgłoś
lapps 2012-11-07, 13:04 8
Darson666 napisał/a:

tak samo perkusista odtwarza pewne dzwieki, moze i ladnie je ustawia. i tak samo pianista odtwarza ladne dzwieki, przyciskiem klawisza. tez je ladnie pouklada, czasem jakies polaczy, ale to tez nie jest muzyka co. a gitary(do tego elektryczne) to juz wogole. to ekspresja i dynamika tworzy muzyke, a tu jest tylko przetwarzanie drgan, zapisanych pod odpowiednim uderzeniem/przyciskiem/szarpnieciem

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Darson666 2012-11-07, 13:14 1
lapps napisał/a:

tak samo perkusista odtwarza pewne dzwieki, moze i ladnie je ustawia. i tak samo pianista odtwarza ladne dzwieki, przyciskiem klawisza. tez je ladnie pouklada, czasem jakies polaczy, ale to tez nie jest muzyka co. a gitary(do tego elektryczne) to juz wogole. to ekspresja i dynamika tworzy muzyke, a tu jest tylko przetwarzanie drgan, zapisanych pod odpowiednim uderzeniem/przyciskiem/szarpnieciem

Perkusista, zgodzę się. Wystukuje rytm, melodii nie ma. To, co napisałeś o przetwarzaniu drgań w gitarze elektrycznej, to chyba w Guitar Hero. I nie grałeś na żadnej gitarze... I jeszcze jedno: na instrumencie (zwłaszcza na gitarze) tą samą nutę/melodię możesz zagrać na milion sposobów, a na kompie/mikserze/syntezatorze tylko na tyle, ile ten sprzęt (bo nie instrument) ci na to pozwala.

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
toranaga7 2012-11-07, 13:55 12
Zajebisty ten sadol ostatnio,czekam jeszcze na wspomnienia Wojtyły jak chodził na kremówki...

Jestem debilem i dobrze mi z tym.
Zgłoś
Bladeone 2012-11-07, 15:18 5
Koleś jest świetny, na kanale ma tutoriale podstawowych technik scratch'u, beat jugglingu. Piwko
Zgłoś
Brooklincz 2012-11-07, 15:38 4
@Darson666

„Głupota ma pewien urok- ignorancja nie.”
Frank Zappa (taki człowiek, który używa pewnych słów)
Zgłoś
dziaad 2012-11-07, 18:19 1
jacobss76 napisał/a:

Ty mi kurwa życia układał nie będziesz!

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
jeloo 2012-11-07, 18:19
Darson666 napisał/a:

Perkusista, zgodzę się. Wystukuje rytm, melodii nie ma. To, co napisałeś o przetwarzaniu drgań w gitarze elektrycznej, to chyba w Guitar Hero. I nie grałeś na żadnej gitarze... I jeszcze jedno: na instrumencie (zwłaszcza na gitarze) tą samą nutę/melodię możesz zagrać na milion sposobów, a na kompie/mikserze/syntezatorze tylko na tyle, ile ten sprzęt (bo nie instrument) ci na to pozwala.

Tyle, że gitara, jak każdy inny instrument, też ma swoje ograniczenia. Nie ma rzeczy nieograniczonych. I mylisz się mówiąc, że na "sprzęcie" nie możesz czegoś zagrać na milion sposobów. Na gitarze nie zagrasz czegoś w taki sposób, jakby to nie była gitara. Na pianinie nie zagrasz czegoś tak, żeby nie było widać, że to pianino. A na kompie, możesz wziąć dźwięk jaki Ci się tylko spodoba, lub jaki tylko możesz sobie wyobrazić, i robisz wszystko tak jak Ci się podoba. Na gitarze jesteś ograniczony 5 strunami i ilością palców jakie posiadasz, na pianinie tak samo. Na "sprzęcie" nie masz żadnych ograniczeń
Zgłoś
lasyk 2012-11-07, 18:22 5
Ja pierdole wpadnie jeden filozof grecki z drugim i próbują błysnąć swoim nikogo nie interesującym zdaniem i poglądem. Jak się nie podoba to wyjazd nosz kurwa takie to trudne?
Zgłoś
jeloo 2012-11-07, 18:34 1
lasyk napisał/a:

Ja pierdole wpadnie jeden filozof grecki z drugim i próbują błysnąć swoim nikogo nie interesującym zdaniem i poglądem. Jak się nie podoba to wyjazd nosz kurwa takie to trudne?

Jak się nie podoba to wypad Takie trudne?
Zgłoś
Bimbeer91 2012-11-07, 18:39

dojebałeś
Zgłoś
Powell 2012-11-07, 18:44 5
kim wy kurwa jesteście żeby decydować co jest muzyką a co nie?

matko bosko kochano
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów