W tym wypadku Dj Angelo z dużą precyzją i dokładnością
Enjoy !
jego profil na YT : user/DJAngeloUK?feature=watch
PS : Jeśli ci się film nie podobał nie stawiaj piwa i nie komentuj. Dzięki
Ślepota żywi świata szaleństwaNie mów innym, co mają robić. Mi się nie podoba i skomentuję: nie uważam tego za muzykę. Odtwarza pewne dźwięki, może ładnie poustawiane, ale zero ekspresji. To ekspresja i dynamika czyni muzykę, a tu jest jedynie przetwarzanie sygnału elektrycznego.
Nie mów innym, co mają robić. Mi się nie podoba i skomentuję: nie uważam tego za muzykę. Odtwarza pewne dźwięki, może ładnie poustawiane, ale zero ekspresji. To ekspresja i dynamika czyni muzykę, a tu jest jedynie przetwarzanie sygnału elektrycznego.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz
tak samo perkusista odtwarza pewne dzwieki, moze i ladnie je ustawia. i tak samo pianista odtwarza ladne dzwieki, przyciskiem klawisza. tez je ladnie pouklada, czasem jakies polaczy, ale to tez nie jest muzyka co. a gitary(do tego elektryczne) to juz wogole. to ekspresja i dynamika tworzy muzyke, a tu jest tylko przetwarzanie drgan, zapisanych pod odpowiednim uderzeniem/przyciskiem/szarpnieciem
Perkusista, zgodzę się. Wystukuje rytm, melodii nie ma. To, co napisałeś o przetwarzaniu drgań w gitarze elektrycznej, to chyba w Guitar Hero. I nie grałeś na żadnej gitarze... I jeszcze jedno: na instrumencie (zwłaszcza na gitarze) tą samą nutę/melodię możesz zagrać na milion sposobów, a na kompie/mikserze/syntezatorze tylko na tyle, ile ten sprzęt (bo nie instrument) ci na to pozwala.
Ja pierdole wpadnie jeden filozof grecki z drugim i próbują błysnąć swoim nikogo nie interesującym zdaniem i poglądem. Jak się nie podoba to wyjazd nosz kurwa takie to trudne?