śpiew radości po zabiciu żony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
śpiewa o odgłosach jakie wydają kozy podczas dymania!!!
jaki kraj taki Żelipapą...
TYGRYS2008 napisał/a:
śpiewa o odgłosach jakie wydają kozy podczas dymania!!!
Widze ze wiesz o czym piszesz
liczyłem że zobaczę zabicie zony a tu jakiś brudny pokurwieniec popierduje pachą
Ciekawostka. Ten koleś to Abu Mansoor al-Amriki, oficjalny raper Al Quada'y. Urodził się w... Alabamie, USA. Obecnie, na ile się orientuję, FBI poszukuje go za wspieranie terroryzmu i nawoływanie do nienawiści.
Ehh, jebnąłem się. Tłumaczy mnie tylko to, że jeden brudas do drugiego podobny...
Ehh, jebnąłem się. Tłumaczy mnie tylko to, że jeden brudas do drugiego podobny...
to niech juz podkładają bomby i driftują bo poczucie humoru to oni mają gorsze niż Polska gimbaza
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Na cholerę wstawiasz jebanych brudasów, niedługo będziemy widzieć ich na co dzień.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów