Czapki z głów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie słuchając takiej muzyki nie wiem czy on jest przejebany czy nadaje się tylko do ostrzału
Też mi coś, kręcić jakieś gówno każdy potrafi! Co innego Rock i Metal, ta muzyka dopiero jest jedyną najprawdziwszą i wymaga nadludzkich umiejętności!
@maksymilian45
tu same konesery myzuczne - bym Ci coś powiedział, ale "nie mogę gadać matka w kuchni"
tu same konesery myzuczne - bym Ci coś powiedział, ale "nie mogę gadać matka w kuchni"
Nie wiem, nie oglądałem, miało dużo lajków to wrzuciłem.
Novik napisał/a:
pierdolcie się kurwy nie znacie się na dobrym skreczu :3 łebki
gość odjebał klasę światowa :]
a czapeczkę masz?
Szybko rusza łapami, pewnie dobrze konia wali...
Zakladam ze chcialbys aby ci zwalil
Wszyscy narzekacze zróbcie na podobnym sprzęcie coś lepszego i wrzućcie tutaj. Ocenimy, pośmiejemy się.
Po 14 latach grania na gitarze wiem ile trzeba wysiłku by osiągnąć taki poziom, Gość jest zajebisty
Więc stulić pryszczate mordy jebane cioty
i na kolana przed mistrzem
Więc stulić pryszczate mordy jebane cioty
i na kolana przed mistrzem
Mimo iż nie jest to muzyka trafiająca w mój gust to daję piwko, bo gość ma skilla w chuj.
Skilla ma, ale muzyki to on nie robi. Jedynie bawi się w mieszanie czyjejś muzyki Czy to fajne, rzecz gustu. Ja wolę pełny zespół posłuchać na żywo. Oczywiście o ile gra dobrą muzykę, bo to też sztuka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów