Se kica
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeszcze 5 lat pracy i cycki za pępek
Dziewczyna gdzieś chyba talię zgubiła... albo zostawiła w domu, jak się do pracy spieszyła i teraz trzęsie sadełkiem.
Dobry DJ.
Przez 6 minut zmieniła ustawienie jednego suwaka.
Trząść cyckami w rytm muzyki to każda głupia kurwa umie.
Przez 6 minut zmieniła ustawienie jednego suwaka.
Trząść cyckami w rytm muzyki to każda głupia kurwa umie.
Przypomina mi takiego typowo osiedlowego dj który "mixuje dobre nuty". Pomijam jednak fakt, iż sklejał kropla w krople wszystkie "hity" od blenda
cholonek napisał/a:
Dziewczyna gdzieś chyba talię zgubiła... albo zostawiła w domu, jak się do pracy spieszyła i teraz trzęsie sadełkiem.
Widzisz, z nimi problem taki że jak przypadkiem znajdzie talię, to jej kurwa cycki wtedy gdzieś spierdolą... i tak w kółko.
Buźka fajna cycki takie se. Nie ma co się czepiać pstryczków, bo i tak z pendrajwa jedzie
Ja tam za dużo harda widziałem żeby mieć zaufanie do takich panienek.
Co to za moda teraz, że zasłaniają sutki i wydaje im się, że nie ma nagości? Kto te idiotki przekonał, że tak jest przyzwoicie? W sumie to nawet mi się podoba, ale jeśli zacznę takie widzieć latem na ulicy, to zacznie być nieswojo. Bo jak nie patrzeć? Z jednej strony moja pewnie się wścieknie, a z drugiej nie chciałbym, żeby sama coś takiego odpierdoliła, a pewnie z racji rywalizacji byłaby do tego zdolna
Jak się nie ma talentu to trzeba jakoś inaczej przyciągnąć publikę.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów