Strasznie w głowę wchodzi, do tego z przekazem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie dobre, ale pozostaje niedosyt, że nie odpędziła ich prawdziwa prawica....
PiS = 38%
PO = 17%
Naród wybrał - więc morda - czekać grzecznie na kolejne wybory.
W dupie mam, czy jesteś za KOD, czy przeciw za PiS, czy PO.
Jak nie było komu robić w tym kraju tak dalej nie ma...
P.S - na sadistic polityka i disco polo - gratuluje poczucia humoru
PO = 17%
Naród wybrał - więc morda - czekać grzecznie na kolejne wybory.
W dupie mam, czy jesteś za KOD, czy przeciw za PiS, czy PO.
Jak nie było komu robić w tym kraju tak dalej nie ma...
P.S - na sadistic polityka i disco polo - gratuluje poczucia humoru
A właśnie... Co jest z Lisem? Coś ostatnio o nim przycichło. Jak widać został skutecznie odpędzony od koryta.
Pis wygrał wybory i zamknijcie ryje ,teraz morde drzecie ,trza było iść na wybory ,a nie siedzieć na kompie waligruchy
jedyne KODy jakie znam to do GTA SA i Age of Empires II, reszty nie ogarniam o co chodzi.
dawno nie słyszałem żadnej wypowiedzi Naczelnego dietetyka kraju, pana i władcy szczawiu, księcia mirabelek i niezłomnego cesarza torowisk, niezadrutowanego Niesiołowskiego
aż tęsknię
aż tęsknię
Od Mariana się odpierdol
Żeby nie było na manifestacji z której jest wideo byłem i tu nie chodzi o to czy PIS wygrał czy nie, chodzi o żałosne próby KOD'owców, którzy "chronią' demokracji podważając demokratyczne wybory. Sensu ani logiki tu nie znajdziesz, tylko pchanie do koryta, podczas gdy o innych (tych, którym na kraju naprawdę zależy) niewiele słychać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów