18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Baphomet 2010-11-07, 10:52 1
netia jest chujowa, same awarie, nie zakladajcie netii
Zgłoś
K................p 2010-11-07, 11:23 2
Nie mogę postawić piwa, albowiem jest to:
1) reklama Netii
2) i do tego chujowa reklama
3) w której występuje jebany Tomasz Kot
4) gadający kurwa po rusku
5) puszczający chujową techniawę (tj. nie będącą dobrą techniawą)
Zgłoś
nikos 2010-11-07, 11:25 1
hehe
ten teledysk z kotem ładnie ukazuje jakość muzyki dyskotekowej

ot mieliśmy reklamę dodaliśmy bit i jest hit
Zgłoś
Ciesin 2010-11-07, 11:26
Kociodup:
Nie ma dobrych techniawek.

A co do reszty to mam wyjebane. Reklama słaba
Zgłoś
Dalione 2010-11-07, 11:41

Widzę tą reklamę w TV , na stronach.. Jeszcze tu mi pińćset reklam wyskakuje, to wstawiajcie jeszcze reklamy do tematów no ja pierdole.. Jeszcze ten nick popierdolony który wskazuje na poziom podstawówki. Tak , chodzi mi o nick tego co wstawił tego pierdolonego suchara.

Ty masz 27 lat ? To ja idę wyruchać całe przedszkole w nadziei że znajdę tam jeszcze jakieś dziewice i nie wyrosną na takich idiotów jak ty.

PS: Wypierdalać mi z takim gównem, tu ma być krew, rozbijanie głów, oł maj gasz, sadyzm , nabijanie się z religii i rasizm do chuja. A nie jakieś jebane reklamy Netii z kotem.

PS2: Tak, napinam się bo to jest już wkurwiające.
Zgłoś
Nameless 2010-11-07, 12:30
@up: To oglądaj mniej telewizji i zainstaluj Adblock'a Zdrowie można stracić tak się napinając.
Zgłoś
tiger188 2010-11-07, 12:48 3
Nameless napisał/a:

@up: To oglądaj mniej telewizji i zainstaluj Adblock'a Zdrowie można stracić tak się napinając.

i nie ruchaj wiece dzieci w przedszkolach.
Zgłoś
rosier 2010-11-07, 14:12
nawet w orginale ten kot
Zgłoś
Bendar 2010-11-07, 15:14 2
aveyron napisał/a:

Pierdolony plagiat zajebistego teledysku - ... Face Control... no i co kurwa??

Swoją drogą, tą laskę (brunetkę) w ubranku w paski bym ruchał na 3 miliony sposobów... to jest miłość??

Nie przesadzałbym z tą zajebistością.

Zgłoś
babycow 2010-11-07, 21:26
@chata
Morda, pewnie sam sluchasz Hiphopu, i jestes dzieckiem neo/jp... badz co gorsze napierdalasz glowa jak glupi metalowiec, liczac, ze ktos ci rzuci niezly kawalk zlomu... Nie rozumeisz, nie ocieniaj!
Zanim powiesz cos na temat muzyki clubowej, posluchaj dobrych kawlako, Florrfilla - Sex Is Danger, czy base attack...

@chata
Morda, pewnie sam sluchasz Hiphopu, i jestes dzieckiem neo/jp... badz co gorsze napi****alasz glowa jak glupi metalowiec, liczac, ze ktos ci rzuci niezly kawalk zlomu... Nie rozumeisz, nie ocieniaj!
Zanim powiesz cos na temat muzyki clubowej, posluchaj dobrych kawlako, Florrfilla - Sex Is Danger, czy base attack...
Zgłoś
yabos 2010-11-08, 14:41
@aveyron:
i to, kurwa, że pastisz to nie to samo co plagiat.
Zgłoś
tomsad8 2010-11-18, 22:30
SfrustrowanyFrustrat napisał/a:

1. Pojebana reklama jak nieszczęście.
2. Pojebany masz nick jak nieszczęście.
3. Jak Ty masz 27 lat to ja jestem Zimny Lech.

wyluzuuuuuuuzuj Sfrustrowany...............
Jeszcze nie widziałem takiej wyluzowanej reklamy.

A gdzie masz abonament?
Zgłoś
Aphte 2010-12-02, 2:32
Ludu boży... Czemy wy poświęcacie czas i energię na jebanie po sobie nawzajem, zamiast wykorzystać ten czas na przejrzenie większej ilości filmików i tym samym dobrą zabawę? że też wam się chce... xDD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów