📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie mogę postawić piwa, albowiem jest to:
1) reklama Netii
2) i do tego chujowa reklama
3) w której występuje jebany Tomasz Kot
4) gadający kurwa po rusku
5) puszczający chujową techniawę (tj. nie będącą dobrą techniawą)
1) reklama Netii
2) i do tego chujowa reklama
3) w której występuje jebany Tomasz Kot
4) gadający kurwa po rusku
5) puszczający chujową techniawę (tj. nie będącą dobrą techniawą)
hehe
ten teledysk z kotem ładnie ukazuje jakość muzyki dyskotekowej
ot mieliśmy reklamę dodaliśmy bit i jest hit
ten teledysk z kotem ładnie ukazuje jakość muzyki dyskotekowej
ot mieliśmy reklamę dodaliśmy bit i jest hit
Widzę tą reklamę w TV , na stronach.. Jeszcze tu mi pińćset reklam wyskakuje, to wstawiajcie jeszcze reklamy do tematów no ja pierdole.. Jeszcze ten nick popierdolony który wskazuje na poziom podstawówki. Tak , chodzi mi o nick tego co wstawił tego pierdolonego suchara.
Ty masz 27 lat ? To ja idę wyruchać całe przedszkole w nadziei że znajdę tam jeszcze jakieś dziewice i nie wyrosną na takich idiotów jak ty.
PS: Wypierdalać mi z takim gównem, tu ma być krew, rozbijanie głów, oł maj gasz, sadyzm , nabijanie się z religii i rasizm do chuja. A nie jakieś jebane reklamy Netii z kotem.
PS2: Tak, napinam się bo to jest już wkurwiające.
@up: To oglądaj mniej telewizji i zainstaluj Adblock'a Zdrowie można stracić tak się napinając.
Nameless napisał/a:
@up: To oglądaj mniej telewizji i zainstaluj Adblock'a Zdrowie można stracić tak się napinając.
i nie ruchaj wiece dzieci w przedszkolach.
aveyron napisał/a:
Pierdolony plagiat zajebistego teledysku - ... Face Control... no i co kurwa??
Swoją drogą, tą laskę (brunetkę) w ubranku w paski bym ruchał na 3 miliony sposobów... to jest miłość??
Nie przesadzałbym z tą zajebistością.
@chata
Morda, pewnie sam sluchasz Hiphopu, i jestes dzieckiem neo/jp... badz co gorsze napi****alasz glowa jak glupi metalowiec, liczac, ze ktos ci rzuci niezly kawalk zlomu... Nie rozumeisz, nie ocieniaj!
Zanim powiesz cos na temat muzyki clubowej, posluchaj dobrych kawlako, Florrfilla - Sex Is Danger, czy base attack...
Morda, pewnie sam sluchasz Hiphopu, i jestes dzieckiem neo/jp... badz co gorsze napierdalasz glowa jak glupi metalowiec, liczac, ze ktos ci rzuci niezly kawalk zlomu... Nie rozumeisz, nie ocieniaj!
Zanim powiesz cos na temat muzyki clubowej, posluchaj dobrych kawlako, Florrfilla - Sex Is Danger, czy base attack...
@chata
Morda, pewnie sam sluchasz Hiphopu, i jestes dzieckiem neo/jp... badz co gorsze napi****alasz glowa jak glupi metalowiec, liczac, ze ktos ci rzuci niezly kawalk zlomu... Nie rozumeisz, nie ocieniaj!
SfrustrowanyFrustrat napisał/a:
1. Pojebana reklama jak nieszczęście.
2. Pojebany masz nick jak nieszczęście.
3. Jak Ty masz 27 lat to ja jestem Zimny Lech.
wyluzuuuuuuuzuj Sfrustrowany...............
Jeszcze nie widziałem takiej wyluzowanej reklamy.
A gdzie masz abonament?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów