📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1. Pojebana reklama jak nieszczęście.
2. Pojebany masz nick jak nieszczęście.
3. Jak Ty masz 27 lat to ja jestem Zimny Lech.
2. Pojebany masz nick jak nieszczęście.
3. Jak Ty masz 27 lat to ja jestem Zimny Lech.
i ja to sprzedaję - widziałem tą reklamę kilka dni przed jej wstawieniem w ramówkę TV
Sie śmiejecie ... ale to Dj Tomasz Kot ma najlepsze cipki w mieście.
Kurwa zaniżasz poziom tej strony który od pewnego czasu i tak spadł i to nisko...
I że takie gówno jeszcze dostaje piwa. Pieprzone gnoje na fecie i dopalaczach -_-
wielcy krytycy i sadysci sie zebrali ... jak macie tak pierdoli to lepiej wcale to zetobie sie nie podobalo nie znaczy ze innym tez...napewno jest to o wiele lepsza reklama niz jakiej jebanej herbaty czy banku
wg mnie to jest to coś nowego w polskiej reklamie huj z tym że nie mój klimat ale wykonanie dobre
to jest Kot Jarka ?
Pierdolony plagiat zajebistego teledysku - ... Face Control... no i co kurwa??
Swoją drogą, tą laskę (brunetkę) w ubranku w paski bym ruchał na 3 miliony sposobów... to jest miłość??
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Swoją drogą, tą laskę (brunetkę) w ubranku w paski bym ruchał na 3 miliony sposobów... to jest miłość??
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów