18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Wiśniowy 2010-11-06, 23:26
Co w niej takiego zajebistego?
Zgłoś
SfrustrowanyFrustrat 2010-11-06, 23:35 3
1. Pojebana reklama jak nieszczęście.
2. Pojebany masz nick jak nieszczęście.
3. Jak Ty masz 27 lat to ja jestem Zimny Lech.
Zgłoś
Chata 2010-11-07, 0:48 2
zajebista chyba dla technozjebow i pedobearow
Zgłoś
malibu2 2010-11-07, 1:09
i ja to sprzedaję - widziałem tą reklamę kilka dni przed jej wstawieniem w ramówkę TV
Zgłoś
Milan397 2010-11-07, 1:40 1
mnie kupili rozjebała mnie mina Kota xD
Zgłoś
padaka 2010-11-07, 1:47 15
Sie śmiejecie ... ale to Dj Tomasz Kot ma najlepsze cipki w mieście.
Zgłoś
Malinaa 2010-11-07, 1:56
Kurwa zaniżasz poziom tej strony który od pewnego czasu i tak spadł i to nisko...
Zgłoś
Cooper 2010-11-07, 2:05 1
I że takie gówno jeszcze dostaje piwa. Pieprzone gnoje na fecie i dopalaczach -_-
Zgłoś
Icław 2010-11-07, 2:17 3
Chuj kładę. Podoba mi się to piwo postawiłem!
Zgłoś
Wiochmen 2010-11-07, 2:34 7
wielcy krytycy i sadysci sie zebrali ... jak macie tak pierdoli to lepiej wcale to zetobie sie nie podobalo nie znaczy ze innym tez...napewno jest to o wiele lepsza reklama niz jakiej jebanej herbaty czy banku
Zgłoś
N................k 2010-11-07, 3:51 1
wg mnie to jest to coś nowego w polskiej reklamie huj z tym że nie mój klimat ale wykonanie dobre
Zgłoś
m................a 2010-11-07, 4:58
to jest Kot Jarka ?
Zgłoś
aveyron 2010-11-07, 6:46 26
Pierdolony plagiat zajebistego teledysku - ... Face Control... no i co kurwa??

Swoją drogą, tą laskę (brunetkę) w ubranku w paski bym ruchał na 3 miliony sposobów... to jest miłość??

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zgłoś
Nimr0d 2010-11-07, 10:02 1
Troche wybredny jesteś... ja bym 90% z tych w teledysku ruchał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów