tera tera tera tera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurde ta śmieszna tabliczka z gipsowego mosiądzu i wskaźnik LPG... Na pewno ma "rybkę" na tylnej klapie.
LPG+Wspaniała tabliczka+W chuj jakiś pierdoł na lusterku ale uwaga radio soniacza więcej warte niż to auto + jego zawartośc...
ten przycisk to chyba od podtlenku LPG
… sarkazmu się chwyta.
Cytat:
Ale ktoś jest zajebisty żeby VW z kadetem pomylić..
nie wiem. Nie jeździłem takim szrotem...
ja bym powiedzial z to wardburg ;d na mk2 w golfie to mi nie wyglada...
lpg stary rzech radio sony i cos co jest albo iphonem ilbo ip fonem lub sci fonem hmm, polska dla polakow...
ja pierdole
to styl życia ^^
lpg stary rzech radio sony i cos co jest albo iphonem ilbo ip fonem lub sci fonem hmm, polska dla polakow...
ja pierdole
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów