Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie, to po prostu życiowe pizdy, które nie były nigdy na żadnej imprezie, a teraz twierdzą, że to dla debili... Jebane prawiczki i cioty. A później idzie na wesele albo jakąś 18 bez dziewczyny i siedzi w kącie całą zabawę... spierdoliny
Ja tam chodzę na wesela tylko żeby się napić i napierdolić komuś kto podbija do mojej kobiety Trololololololo.. hue hue hue.
18? gościu nie mój przedział, z gówniarzami to ja mogę w piłę zagrać, a nie wódkę pić. A swoją drogą tez mialem 18 lat i chodziłem po dyskotekach, tylko wtedy dziewczyny nie sypały się jak choinka na Trzech Króli, trzeba było dziewczynie zaimponować, a dziś? 2 lata temu bylem w Polsce na dyskotece i laski same się pchają na korzenia, a później płacz i lament: kto jest ojcem...
Nie, to po prostu życiowe pizdy, które nie były nigdy na żadnej imprezie, a teraz twierdzą, że to dla debili... Jebane prawiczki i cioty. A później idzie na wesele albo jakąś 18 bez dziewczyny i siedzi w kącie całą zabawę... spierdoliny
Ja rzadko kiedy uczęszczam na tego typu imprezy na wesela sam i 18 bo kobiety nie mam a tańczę i to całkiem dobrze
Jedyną spierdoliną jaka tu jest jesteś Ty
To że ktoś nie czuje klimatów sztucznych uśmiechów, życzeń i innych pierdół całej tej otoczki nie znaczy że nie umie sie bawić
I nie każdy widzi zabawe na gimbodyskotekach w których co drugi ma białą kichawe czy też co w drugim aucie jebie sie małolata.
Inni wybierają zabawe na treningu, a inni na gimbotekach
Nie pozdrawiam elo
Serio? To jest najwyżej oceniany komentarz? Nie wiedziałem, że tylu spierdolonych na umyśle ludzi tutaj jest.
Akurat tego tutaj nie brakuje.
aż się łzy w dupie kręcą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów