Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem, że wszyscy oburzeni bawią się w operach, teatrach, na kabaretach bądź w restauracjach.
Nie, to po prostu życiowe pizdy, które nie były nigdy na żadnej imprezie, a teraz twierdzą, że to dla debili... Jebane prawiczki i cioty. A później idzie na wesele albo jakąś 18 bez dziewczyny i siedzi w kącie całą zabawę... spierdoliny
Rozumiem, że wszyscy oburzeni bawią się w operach, teatrach, na kabaretach bądź w restauracjach.
Nah, po prostu ten gatunek muzyczny śmierdzi czymś w stylu "Uuuuuu, didżej Bonzo, manieczki, nakurwiamyyyyyyyy!". No a to się kojarzy tylko i wyłącznie z patologią. Choć w tym wypadku może nie powinno, bo to jednak koncert a nie dyskoteka. Muzyka jednak jest ta sama.
Nah, po prostu ten gatunek muzyczny śmierdzi czymś w stylu "Uuuuuu, didżej Bonzo, manieczki, nakurwiamyyyyyyyy!". No a to się kojarzy tylko i wyłącznie z patologią. Choć w tym wypadku może nie powinno, bo to jednak koncert a nie dyskoteka. Muzyka jednak jest ta sama.
Sam jesteś patologia lamusie, pewnie w życiu w klubie nie byłeś
Sam jesteś patologia lamusie, pewnie w życiu w klubie nie byłeś
Dla Twojej informacji patologio-lamusie, istnieją różne rodzaje klubów. Grają one różną muzykę a i zachowanie tłumu potrafi się znacząco w nich różnić. Nawet ten sam klub potrafi znacząco się różnić w zależności od tego kto gra.
No ale co tam może wiedzieć ktoś dla kogo jedynym akceptowalnym rodzajem muzyki jest ta z nagrania.
Nie, to po prostu życiowe pizdy, które nie były nigdy na żadnej imprezie, a teraz twierdzą, że to dla debili... Jebane prawiczki i cioty. A później idzie na wesele albo jakąś 18 bez dziewczyny i siedzi w kącie całą zabawę... spierdoliny
wydajesz się być bardzo sfrustrowanym człowiekiem, ciekawe z jakiego powodu
życiowe pizdy bo nigdy nie były na imprezie? że niby wyjście do takiego klubu to jakiś wyczyn?
Serio? To jest najwyżej oceniany komentarz? Nie wiedziałem, że tylu spierdolonych na umyśle ludzi tutaj jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów