Ale już nie będzie, bo nie żyje.Jacksonville, Florida
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Ale już nie będzie, bo nie żyje.Jacksonville, Florida
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kozacka robota w us i a codziennie możesz zastrzelić negatywa bezkarnie
Kto to jest ten Bravo Mike i dlaczego go zawsze zabijają, na każdym nagraniu?
DeLux napisał/a:
To jest -2?
Spoko mają ich jeszcze 47.9 miliona , a niestety rozprzestrzeniają sie jak karaluchy, bo u czarnych reprodukcja i ojcostwo wygląda identycznie do pszczół i kwiatów , czyli zapyli i spierdoli na inny kwiatek i tak w kółko do usranej śmierci, a jeśli sie wyda kto jest ojcem i przyjdzie rachunek za alimenty od kilku gorylic, naczelny Tyrone idzie do pierdla za jakąś głupote żeby uciec od odpowiedzialności no i przede wszystkim żeby uciec od legalnej pracy
[ Dodano: 2024-11-06, 23:19 ]
jarzyna napisał/a:
To są te wojskowe odnoszenia do alfabetu , w tym przypadku to jest Litera ,,B''od bravo i ,,M'' od mike czyli ,,black male'' czyli czarny mężczyzna, ale nie mogą powiedzieć że podejrzany to ,,black male'' bo będzie że glina jest rasistą
U nas tak powinni robić z PO-wcami i PiS-owcami, świat byłby leppszy qurła...aaaa i lewicy kotwica w dupe
jarzyna napisał/a:
Bravo Mike to skrót BM, czyli Black Mudżyn (Black Male).
Fajnie po ciężkim dniu pracy wrócić do domu. Usiąść wygodnie i obejrzeć coś pozytywnego. 😀
i tym sposobem państwo oszczędza, koszt jednego magazynka to pewne z kilkanaście dolarów, koszt papugi, procesu i późniejszego utrzymywania ścierwa idzie w dziesiątki, a nawet setki tysięcy
Jackson umarł w Jacksonville xD
Też tak pomyślałem. Jakby się tak nie spieszył i jeszcze ze dwie sekundy powrzeszczał , żeby odrzucił nóż, to by było dwóch nygusów mniej.
Jaten napisał/a:
Chyba tylko -1, ten dziabany uciekł
Ani nie uciekł ani nie został dziabnięty Kurwa oglądajcie ze zrozumieniem i czytajcie napisy to na prawde nie jest tak bardzo wymagające
Megatrans666 napisał/a:
Fajnie po ciężkim dniu pracy wrócić do domu. Usiąść wygodnie i obejrzeć coś pozytywnego. 😀
vladok napisał/a:
Taka okazja, żeby odjebać całe stado, a ten jedną małpę ustrzelił🤦
Bo ja wiem? Ta gromadka w nagraniu wydaje się nawet cywilizowana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów