📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LaudatorLibertatis, głosowałeś na Kaczyńskiego?
Cthulhu napisał/a:
LaudatorLibertatis, głosowałeś na Kaczyńskiego?
Nie. I nie głosuję w drugiej turze, ale uważam, że lepszy będzie wybór JK
LaudatorLibertatis napisał/a:
le uważam, że lepszy będzie wybór JK
No tak, w końcu został jeszcze jeden Tupolew
nie ma to jak sie jarać typem, ktory nagrywa sie kamera, a jak wychodzi z domu to tylko po to zeby znowu sie nagrywac ;p
Cthulhu napisał/a:
No tak, w końcu został jeszcze jeden Tupolew
Patrzę na to tak: wybór BK nic nie zmieni bo PO będzie szykowała się do wyborów i będzie bała się stracić poparcie w efekcie reform. Po wyborach i tak nie będzie miała większości (dlatego przymierzają się do fuzji z częścią lewicy). Nawet gdyby mieli większość w efekcie tejże fuzji to staną się typową partią władzy- utrzymać stołki i koniec.
A Kaczyński to polityk o odpowiedniej formacji mentalnej na urząd prezydenta- zdecydowanie lepszej niż BK.
Ale jak już wspominałem- dla mnie to żaden wybór, dlatego się nie wybieram.
Z jednej strony dobrze zrobiłeś ripostując tego pysznego człeczyne z syndromem boga. Z drugiej zaś uważam, żę trochę wykorzystałeś go, aby dotrzeć do szerszego grona słuchaczy (wnioskuję tak po ostatnim zdaniu z owego materiału), tym samym można powiedzieć, że zesłałeś na siebie chmary głupiutkich ludzi. Co więcej mogę powiedzieć... Powodzenia przede wszystkim. Jako radę polecam popracować nad formą przedstawianych materiałów. Chodzi tutaj właśnie jak to większość zauważa monotonie Twoich wypowiedzi. Może troche ironii lub sarkazmu w wypowiedziach coś by zmieniło? Tyle ode mnie.
Nie będę komentować czy dobrze gada czy źle. Każdy ma swój punkt widzenia.
Jak dla mnie śmiesznie gada, śmiesznie zrobiony filmik, przyjemnie się ogląda. ; d
Moim zdaniem, ten Laudator Libertatis, nie ma racji tak samo jak Damianero, według mnie prawda jest gdzieś pośrodku. W każdej z tych wypowiedzi jest ziarnko prawdy. Nie można zaprzeczyć lepszej znajomości poglądów politycznych itp. Laudator Libertatis, ale ten człowiek jest zaślepiony w swoich poglądach.
Jeśli ktoś chce udowadniać, że ma rację niech pokazuje dowody a nie puszcza słowa na wiatr bez pokrycia. Chcemy coś udowodnić? To pokazujemy dowody!
Ludzie nie dajcie wpierać sobie czyiś poglądów, wyrabiajcie swoje zdanie, a nie podporządkowujcie się do gwiazdek internetu.
Jeśli ktoś chce udowadniać, że ma rację niech pokazuje dowody a nie puszcza słowa na wiatr bez pokrycia. Chcemy coś udowodnić? To pokazujemy dowody!
Ludzie nie dajcie wpierać sobie czyiś poglądów, wyrabiajcie swoje zdanie, a nie podporządkowujcie się do gwiazdek internetu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów