nic trudnego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
szkoda, że harda nie było. te rogi budzą wyobraźnie <3
~cesarz Prus Fryderyk Wielki do żolnierzy rejterujących z pola bitwy pod Kolinem w 1757 roku, w czasie wojny 7-letniej.
Myślał że ucieka,ale nie wiedział że biegnie
Ale zwierzaki są pojebane... Ja mam takie szczęście, że kot siedzący sobie po jednej stronie drogi, zamiast siedzieć tam dalej, woli przed samym autem przetransportować się na drugą stronę. Nie wiem po jakiego chuja, ale nie za każdym razem takim kotom się udaje...
Wszystko spoko, zajebisty skill maja chlopaki ale radze wyciszyc glosniki/sluchawki bo w chuj trzeszczy filmik .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów