📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Weźcie już nie wrzucajcie tego gówna, ja pierdole. Już wolę kawały o Łotyszach.
facebook.com/bonzohaker
nie mam pojęcia czy to jego koto,czy ktoś sie podaje za niego? nie mniej coś tam codziennie dodaje.
nie mam pojęcia czy to jego koto,czy ktoś sie podaje za niego? nie mniej coś tam codziennie dodaje.
Na Harda z tym ..
Kurwa pojebie! Mam odznaczone fekalia, naucz się oznaczać tematy!
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
To są, kurwa, efekty wielopokoleniowego kazirodztwa.
ja rozumiem, ze kobita jest niepelnosprawna i uposledzona i szanuje to. niemniej jednak korzystam z laptopa ze wszystkimi dobrodziejstwami inwentarza i delikatnie prosze, by kurwa zaczela gadac do jebanego mikrofonu, przez megafon, albo dodawala napisy do swoich filmikow. dziekuje
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów