📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
czy to się kurwa dzieje naprawdę ... ?
zajebiście ktoś chce na nich zarabiać, jako że hejt jest modny, poleci fala klków, wejść, komentarzy i kasa leci z niema, a dwójka ludzi zostanie wyśmiana przez całą polske. czego to się nie zrobi dla kasy.
Znowu ona... ta wymarzona... Tygrysa żona żona
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Ktoś w ogóle rozumie ten jej bełkot?
… sarkazmu się chwyta.
I znowu bez lektora...
A tak w ogóle podobno ona nie słyszy, więc i tak mówi nawet spoko
A tak w ogóle podobno ona nie słyszy, więc i tak mówi nawet spoko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów