Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skurwesyny sobie między rodzinami jadącymi w autach, robią wyścigi i chuj im w dupę !!!
Mimo że sam jeżdżę autem i motocyklem, to wcale mi takich popierdoleńców nie żal.
Szkoda że wszyscy na raz się tam nie rozjebali.
I bardzo kurwa dobrze.
Skurwesyny sobie między rodzinami jadącymi w autach, robią wyścigi i chuj im w dupę !!!
Mimo że sam jeżdżę autem i motocyklem, to wcale mi takich popierdoleńców nie żal.
Bardzo ładnie, popieram.
I bardzo kurwa dobrze.
szkoda bylo dac 200 zł za godzinke na torze to teraz nie ma nozki xD
a nie bo na torze musisz skrecac i hamowac a tu tylko gaz do dechy i kozak wielki bo 300 pojedzie to sie nauczyl skurwysynek hehe
nawet mi go nie zal
300 km/h - pierdoleni, odmóżdżeni idioci
dokładnie! Strasznie niebezpiecznie mi się ich wyprzedza gdy tyle jadą....
Są ludzie którzy dla chwili wolności poświęcą życie.
Są i płaszczaki pochodzące od ameb, dla których szczytem szaleństwa jest jogurt z cukrem lub 2 pączki, o przekraczaniue 25 km na trójkołowym rowerku nie wspominając.
Jak z czasem kupią swojego passerati "w dzielku tłedlełi ze spalaniem 2,6 przy 45 km/h" to w życiu nie wdępną na 60 km/h bo stara by im dała po głowie za spalanie większe niż w katalogu.
I tak żyją śliniąc się i masturbując o tych 120km/h czy więcej nie wspominając, ale obowiązkowo hejtują każdego kto ma jaja większe niż przeciętny użyszkodnik Sadola - cioty jedne
Ale jestes jebana ciota i jamochłonem . Napierdalanie się też daje adrenalinę, ale nie znaczy to, że masz zaczepiać Bogu ducha winnych ludzi. Idziesz na salę, treningi, jedziesz na ustawki rozumiesz? Jeśli nie to jestes ta ciota i jamochlonem. Chwile wolności kurwa mac . Żyłka powinna być obowiązkowo montowana do takich pustaków
o chuj wam chodzi ,w większości przypadków motocykliści robią tylko sobie krzywdę. Na co dzień jeżdżę na tirach a wczasie wolnym na moto. Jeśli miałbym zginąć to to wybieram moto.
Idąc Twoim tokiem myślenia...
W mniejszości przypadków, tacy motocykliści krzywdzą także innych.
Np. swoich towarzyszy, pasażerów oraz innych uczestników ruchu.
Nie wiem jak obecne motocykle bo jeździłem lata temu hayabusą ale szła wg. GPS 315 a znałem kogoś kto miał przerobioną i mnie szybko wyprzedzał. Żeby nie było jeździliśmy tak po lotniskach nie po mieście.
Wpisz sobie na YT hayabusa turbo. To popularna przeróbka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów