Co tu dużo mówić, trza obejrzeć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ta zniewiesciala lafirynda ublizyla mojej mamie!!! won do piekla kurwo wsciekla! akysz
"gdyby nie nauczyciele to by ani czytać ani pisać nie umiała.. ale co tam.."
czytać i pisać to ja umiałem, zanim poszedłem do szkoły... całej reszty można się dowiedzieć odwiedzając bibliotekę raz na jakiś czas. nikt nie powinien być zmuszany do edukacji, szczególnie za cudze pieniądze.
czytać i pisać to ja umiałem, zanim poszedłem do szkoły... całej reszty można się dowiedzieć odwiedzając bibliotekę raz na jakiś czas. nikt nie powinien być zmuszany do edukacji, szczególnie za cudze pieniądze.
Skończyłem szkołę jakieś 20 lat temu i z tego czego się nauczyłem praktycznie nie korzystałem. Szkoła to ściema w polsce bez znajomości się nie przydaje.Na naukę pisania i czytania i podstawowej wiedzy w życiu potrzebnej nie trzeba 13 lat.
odstawiając na bok sprawy dotyczące edukacji, stwierdzam, że i tak jest cipą, która dla hajsu zjadła by własne gówno.
gwiazda tefałena
Tania pozerka i hipokrytka. Taka wielce zbuntowana, alternatywna i kontestująca wszystko na początku tej swojej obsranej "kariery" a w ciągu kilku lat robi z siebie lalę idealnie pasującą to tzw. polskiego szoł-biznesu. Wieś do sześcianu.
taz92 napisał/a:
gdyby nie nauczyciele to by ani czytać ani pisać nie umiała.. ale co tam..
Ty tak na serio? Rly? Ze co kurwa?
@taz92
Mnie tam tego rodzice nauczyli ale ok. Nie kazdy musi sie urodzic w rodzinie "inteligencyji". : )
Mnie tam tego rodzice nauczyli ale ok. Nie kazdy musi sie urodzic w rodzinie "inteligencyji". : )
@petru23
Jak ona dla Ciebie jest ruchable to regret.pl
Jak ona dla Ciebie jest ruchable to regret.pl
Przecież nie umie
gdyby nie nauczyciele to by ani czytać ani pisać nie umiała.. ale co tam..
Przecież nie umie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów