Ostania walka.
Ostania walka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuja mu jest spadlem kiedys z 4 metrów na plecy złamałem L4 a ze bylem najebany czlogalem się później jak stary partyzant do domu i zyje i chodzę i rucham.
Coś ci się tam jednak odkleiło
ch*ja mu jest spadlem kiedys z 4 metrów na plecy złamałem L4 a ze bylem naj***ny czlogalem się później jak stary partyzant do domu i zyje i chodzę i r*cham.
Owsik złodzieju, nachapałeś się kasy i sobie siedzisz zadowolony w końcowym odcinku układu pokarmowego. Teraz się śmiejesz z frajerów, komunistyczny agencie.
Ja złamałem L5, pod jednym tematem opisałem całą historię (naprawdę śmieszna opowiastka)
Owsik złodzieju, nachapałeś się kasy i sobie siedzisz zadowolony w końcowym odcinku układu pokarmowego. Teraz się śmiejesz z frajerów, komunistyczny agencie.
Ja złamałem L5, pod jednym tematem opisałem całą historię (naprawdę śmieszna opowiastka)
Czyli mamy L5, L4 a gdzie kurwa reszta? Zglaszac sie zlozymy caly kręgosłup! Odczuwasz jakieś dolegliwosci? Nosiłem gips od bioder pod pachy z wycietym kółkiem na brzuch a potem kilka miesiecy gorset jewetta.
A kasa chuj cie obchodzi daja to biore
Coś ci się tam jednak odkleiło
Tak odkleił mi sie paznokieć u duzego palca. Lewej nogi jak zajebalem z buta pewnemu budrysowi (litwinowi)
Odczuwasz jakieś dolegliwosci?
Po kilku latach już mniej, ale i tak trochę boli. Odkryłem przypadkiem co zajebiście pomaga - te "siłownie" na świeżym powietrzu dla dziadków. Konkretnie dwa ćwiczenia, jedno to takie obrotowe kółko, a drugie to takie gówno na którym robi się wymachy nogami na boki. Na drugi dzień jestem jak nówka, normalnie nic nie boli, polecam.
Po kilku latach już mniej, ale i tak trochę boli. Odkryłem przypadkiem co zajebiście pomaga - te "siłownie" na świeżym powietrzu dla dziadków. Konkretnie dwa ćwiczenia, jedno to takie obrotowe kółko, a drugie to takie gówno na którym robi się wymachy nogami na boki. Na drugi dzień jestem jak nówka, normalnie nic nie boli, polecam.
A zawsze sie zmialem z tej chujni, będę musial sie przeprosic z tym sprzetem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów