Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sąsiad przyjechał rowerem pod dom, wysoki krawężnik. Zajebał bokiem koła poleciał na chodnik głową.
Śpiączka, i piaskownica. Inny znajomy zawinął się na łańcuchach oddzielających jezdnię od chodnika.
Tak niefortunnie, że głową przywalił w krawężnik, na miejscu trup.
Wystarczy makówką dobrze trafić i daswidania.
Niezłych masz/miałeś ziomków teraz lepiej sam uważaj
Już zamknij ten wkurwiajacy ryj bez szkoły. Norwida, przyjaciela Chopina, też byś tak głupio poprawiał, bo pisał jego nazwisko w spolszczonej wersji? Nie mówiąc o innych Polakach z jego otoczenia? "Szopen" figuruje w słowniku jako poprawny wariant jego nazwiska. Ciekawie jak piszesz Waszyngton czy chociażby Jagiełło, też w oryginale?
Co za mózg
Mnie wygląda na najebanego.
pierdolisz glupoty, ja sam kiedys wyszedlem z lazienki - mialem cale mokre stopy, przeszedlem kawalek po panelach i kurwa ułamek sekundy i na glebie lezalem, ciezko jak kolwiek czasami zareagowac, poslizgniesz sie i lezysz momentalnie na glebie.. niby mam 25 lat i raczej bardzo szybka reakcje, ale to byl ulamek sekundy, na szczescie nie zajebalem tak mocno glowa
No kurwa nie mogę uwierzyć, że ludzie jak się przewracają to tak po prostu bezwładnie lecą i chuj. Pomijam sytuacje w bójce czy ludzi starszych, bo w tych przypadkach to rzeczywiście już mała kontrola nad ciałem jest. No ale kurde tu młody facet a poleciał jak kłoda. Też mi się zdarzyło poślizgnąć na lodzie, zlecieć ze schodów w bloku bo coś rozlane było czy za gowniaka wypierdolić na rowerze, ale zawsze się próbowałem jakoś ratować i się to udawało. Zbita noga, bark, biodro czy tyłek ale nie łeb. No kurwa lecieć jak kłoda nawet ręki nie wystawić? Już lepiej rękę złamać o schodek niż jebnąć głową na śmierć
Niezłych masz/miałeś ziomków teraz lepiej sam uważaj
Kiedyś na lodowisku się zachciało pobawić. Pamiętam, że ruszyłem nogami, potem obudziłem się w szpitalu, ze wstrząsem mózgu i 4 szwami na łbie. Wyleczyłem się z łyżwiarstwa na dobre
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów