Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I co, nie żyje? Może jakieś źródło bo to takie pierdolenie o szopenie.
o Chopinie*
a kto umarł, ten nie żyje
o Chopinie*
a kto umarł, ten nie żyje
Szopen jest poprawnie.
Nie pykło mądralo.
No kurwa nie mogę uwierzyć, że ludzie jak się przewracają to tak po prostu bezwładnie lecą i chuj. Pomijam sytuacje w bójce czy ludzi starszych, bo w tych przypadkach to rzeczywiście już mała kontrola nad ciałem jest. No ale kurde tu młody facet a poleciał jak kłoda. Też mi się zdarzyło poślizgnąć na lodzie, zlecieć ze schodów w bloku bo coś rozlane było czy za gowniaka wypierdolić na rowerze, ale zawsze się próbowałem jakoś ratować i się to udawało. Zbita noga, bark, biodro czy tyłek ale nie łeb. No kurwa lecieć jak kłoda nawet ręki nie wystawić? Już lepiej rękę złamać o schodek niż jebnąć głową na śmierć
Mnie wygląda na najebanego.
No kurwa nie mogę uwierzyć, że ludzie jak się przewracają to tak po prostu bezwładnie lecą i chuj. Pomijam sytuacje w bójce czy ludzi starszych, bo w tych przypadkach to rzeczywiście już mała kontrola nad ciałem jest. No ale kurde tu młody facet a poleciał jak kłoda. Też mi się zdarzyło poślizgnąć na lodzie, zlecieć ze schodów w bloku bo coś rozlane było czy za gowniaka wypierdolić na rowerze, ale zawsze się próbowałem jakoś ratować i się to udawało. Zbita noga, bark, biodro czy tyłek ale nie łeb. No kurwa lecieć jak kłoda nawet ręki nie wystawić? Już lepiej rękę złamać o schodek niż jebnąć głową na śmierć
Najebany był raczej
Rusz trochę dyńką.
Już zamknij ten wkurwiajacy ryj bez szkoły. Norwida, przyjaciela Chopina, też byś tak głupio poprawiał, bo pisał jego nazwisko w spolszczonej wersji? Nie mówiąc o innych Polakach z jego otoczenia? "Szopen" figuruje w słowniku jako poprawny wariant jego nazwiska. Ciekawie jak piszesz Waszyngton czy chociażby Jagiełło, też w oryginale?
Śpiączka, i piaskownica. Inny znajomy zawinął się na łańcuchach oddzielających jezdnię od chodnika.
Tak niefortunnie, że głową przywalił w krawężnik, na miejscu trup.
Wystarczy makówką dobrze trafić i daswidania.
Mnie wygląda na najebanego.
Ja wyjebalem na skórce od banana na mokrych pasa dla pieszych. Nie zauważyłem, nadepnąłem i wypierdoliłem w tak błyskawicznym tempie, że nawet nie wiedziałem co się stało. Nawet ukemi z judo nie pomogło. Fakt, nic mi się nie stało, ale jakbym jebnął dynią, to dzisiaj w najlepszym przypadku pisał bym językiem, a fajkę miałbym tylko do sikania. Pod siebie.
Kurwa browary miał w ręku. Więc co miał robić?
Szopen jest poprawnie.
Nie pykło mądralo.
Szopen to spolszczone Chopin. ojciec Fryderyka (świeć Panie nad jego duszą) był Francuzem, więc poprawnie należy pisać Chopin
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów