18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Dla odmiany coś poważnego - Ten kraj umiera
p................8 • 2011-09-17, 16:18
Ten kraj umiera.

Mamy wspaniałą historię.
Mieliśmy wspaniałych przywódców.
Mieliśmy ludzi, którzy bez słowa oddawali
życie i zdrowie za to byśmy mogli żyć na pięknych i ważnych geopolitycznie ziemiach.

Teraz mamy "elitę" polityczną która bije brawo przegłosowaniu ustawy odbierającej obywatelom prawo do patrzenia (tylko PATRZENIA) rządzącym na ręce.

wyborcza.pl/1,76842,10304822,Platforma_Obywatelska_drastycznie_zmniejs...

I mamy naród, który mimo to potrafi potrafią taką elitę doceniać

sondaz.wp.pl/

Nie łudźcie się, że jeśli wybory PiS, albo SLD, albo PSL to będzie lepiej.

Żyjecie już 20 lat w tej "demokracji" i wiecie dobrze, że nie będzie lepiej.
Czasami tylko wygląda na to, że jest lepiej. Ale to tylko puder na twarzy administracji państwowej. Tylko.

Młodzi ludzie w Polsce wolą kręcić kolejny lipbudy (co gorsza biorą w tym także udział wykładowcy i nauczyciele), wolą organizować marsze zombie, juwenalia, marsze w obronie marihuany, grupy setek kibiców krzyczące coś o Toli i Tusku i inne nic nie znaczące wydarzenia.
Ale nie potrafią się skrzyknąć i pokazać, że nie podoba im się podnoszenie podatków (z wyjątkiem siedmiu wykopowiczów), nie podoba im się roztrwanianie pieniędzy z rezerwy demograficznej (ich emerytury), nie podoba im się zabieranie pieniędzy
które miały trafić do funduszy emerytalny.

Nic z tych rzeczy.

Dlaczego? Dlaczego do jasnej kurwy nędzy tak ciężko zrobić coś w tym kierunku.
Na spotkanie piwne przychodzi więcej wykopowiczów, niż na protest przeciwko podnoszeniu podatków.

To nie politycy są odpowiedzialni za to co się dzieje w kraju. To naród.

Naród który ich wybrał i naród który rok w rok udziela im mandatu zaufania.
Ale ten sam naród może wyjść na ulice, ten sam naród może wywieźć na taczkach ludzi z parlamentu, ten sam naród może wybrać do kierowania państwem ludzi odpowiedzialnych.

Ale tego nie robi. Bo kurwa śpi!

I obudzi się z ręką w nocniku.

nowaprawica.org.pl/home/item/obudzicie-si-z-rk-w-nocniku

Nie lubię używać takiego słownictwa ale nie mam wyboru:

Pizdy z Was a nie mężczyźni. Kurwy a nie ludzie. Trwonicie swój czas i zdrowie zaprzepaszczając szanse na lepsze jutro.

Jeśli już w redaktorach Wyborczej gotuje się krew

wyborcza.pl/1,76842,10304822,Platforma_Obywatelska_drastycznie_zmniejs...

to dlaczego Wy wciąż śpicie? Dlaczego do jasnej kurwy nędzy. Czekacie aż wasze żony z dziećmi wyjdą na ulice? Czekacie aż wasi rodzice z laskami rzucą się na limuzyny rządzących?

Na co kurwa czekacie? Pytam się na co?

Płaczę i drżą mi ręce ... serce mi wali i brak mi słów. Chcecie by wasze dziewczyny, żony i matki wyszły na ulice i zaczęły walczyć o lepsze jutro?

Tego kurwa chcecie? Wstydu na cały świat. Hańby której nigdy nie zmyjecie!?

pokazywarka.pl/o38l5g/
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~tip.top 2011-09-17, 16:24
zrób z tego artykuł, a link wklej jako źródło
Zgłoś
Tasior 2011-09-17, 16:47
Papa Smerf napisał/a:

Nie wejdę w randomowy link noname zarejestrowanego przed chwilą

masz racje nie warto, bo nigdy nie wiadomo czy bierze z dupy do buzi
Zgłoś
The Butcher 2011-09-17, 18:14 2
Aexie, ja jestem zwolennikiem KNP, bo ich program pokrywa się z moimi poglądami najbardziej wśród wszystkich partii. Nie wrzucaj do jednego wora wszystkich.
Zgłoś
W 2011-09-17, 18:24
ile korwin płaci za rozsyłanie podobnych wiadomości po internetowych forach i portalach?
czy też może wyznawcy jego sekty są tak fanatycznie oddani sprawie, że robią to za darmo?
Zgłoś
W 2011-09-17, 19:02 1
nie zauważając, że samo wejście korwina do rządu nie wystarczy do legalizacji
Zgłoś
~Vuko 2011-09-17, 19:07
Cytat:

nie zauważając, że samo wejście korwina do rządu nie wystarczy do legalizacji

Podejrzewasz, że gimbusy są na tyle mądre, żeby to wiedzieć?

Prawdę powiedziawszy, nie ma na kogo głosować
Zgłoś
W 2011-09-17, 19:14
a no nie ma. urzekł mnie artykuł z "polityki", gdzie wymienione są obiecanki-cacanki poszczególnych partii. nie dość, że żadna nie napomknie nawet o tym, jak chce przynajmniej niektóre z nich spełnić, to wszystkie są do siebie podobne. rząd ma dać więcej pieniędzy na socjal i szpitale przy jednoczesnym niepodwyższeniu żadnych podatków, czyli zrobić coś, czego już tera nie potrafi i nie potrafił nigdy. nie opisano tam partii palikota, któa nie ogłosiła programu w czasie publikacji artykułu, ani korwina, kótry to tak poważnie zabierał się za wybory, że oddał listy w ostatniej chwili i nie zdążyli ich na czas zatwierdzić.
Zgłoś
p................1 2011-09-17, 23:41 1
W napisał/a:

a no nie ma. urzekł mnie artykuł z "polityki", gdzie wymienione są obiecanki-cacanki poszczególnych partii. nie dość, że żadna nie napomknie nawet o tym, jak chce przynajmniej niektóre z nich spełnić, to wszystkie są do siebie podobne. rząd ma dać więcej pieniędzy na socjal i szpitale przy jednoczesnym niepodwyższeniu żadnych podatków, czyli zrobić coś, czego już tera nie potrafi i nie potrafił nigdy. nie opisano tam partii palikota, któa nie ogłosiła programu w czasie publikacji artykułu, ani korwina, kótry to tak poważnie zabierał się za wybory, że oddał listy w ostatniej chwili i nie zdążyli ich na czas zatwierdzić.

Oj piękna, niezła z Ciebie ignorantka skoro ograniczasz się do jednego artykułu z polityki. Mówisz, że żadna partia nie mówi w jaki sposób chce naprawić sytuacje w kraju, a ja się z tobą nie zgodzę, ponieważ większość partii odpowiada na te pytania, niestety większość tych odpowiedzi nadaje się do kosza i nikomu nie pomoże. Jedynie kto myśli przyszłościowo to JKM i Palikot. Pierwszy chce pozbyć się struktur, które państwu nie przynoszą dochodu,a przynoszą stratę (większość urzędników + szpitale etc), natomiast drugi stawia na export i wymaga obniżenia wymagań stawianych firmom, by te mogły produkować więcej i to sprzedawać poza naszym krajem.

Co do zatwierdzenia list JKM, załóżmy, że wysłałaś jakiś projekt dzisiaj,a deadline masz za tydzień. Odbiorca projektu natomiast zaspał i stwierdził, że za późno mu go przesłałaś. Po czyjej stronie leży wina?
Zgłoś
~Faper Noster 2011-09-18, 9:12 3
Papa Smerf napisał/a:

Przestańcie sie podniecać korwinem, to populista

Ja bym raczej powiedział, że facet ma w głowie własną wizję tego jak kraj powinien funkcjonować. Część pomysłów, przyznaję, ma zajebistych w chuj, możliwych do wprowadzenia od ręki. Inne wydają się fajne, ale wymagały by istotnych zmian w prawie, jeszcze inne są kompletnie wydumane.
Autor ma niestety rację co do jednego- czy do władzy teraz dojdą pseudoliberalne sprzedawczyki czy prawicowe oszołomy, do spółki z popeerelowskimi chachmęciarzami i wiejskimi oportunistami- lepiej nie będzie.
Zgłoś
p................8 2011-09-18, 10:51
Papo,
Ja właśnie na to liczę. I może nie konkretnie na Korwina, ale liczę na to, że ten kraj się obudzi, i tak jak to trafnie ująłeś

"dokona zamachu stanu, pozmienia konstytucję, wypierdoli wszystkich innych polityków za drzwi."

Ale by to zrobić, trzeba się zorganizować. Trzeba pokazać, że społeczeństwo ma "mózg" i to całkiem sprawny.
Oni nami gardzą tylko dlatego, że wiedzą, że nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Że nie jesteśmy w stanie się zorganizować.
Patrzą na młodzież z Wykopu, która miała zebrać się w wielkim proteście przeciwko podnoszeniu podatków, na który przyszło 7 osób, i z nie mogą już ze śmiechu wytrzymać.
Dlatego też nie mogą zdzierżyć kibiców, którzy są znacznie lepiej zorganizowani, niż reszta społeczeństwa. To im bardzo nie odpowiada.

A Ty jeśli marzysz o normalnym kraju to przynajmniej nie przeszkadzaj. Ja wiem, że szanse są małe, ale gdyby patrzeć na szanse to biblijny Dawid nigdy nie stanąłby do pojedynku.
Trzeba walczyć, i albo się skona na polu walki, albo z kajdanami na rękach.
Kajdany już w zasadzie mamy zapewnione, a szansa na wolność jest - nikła bo nikła, ale jest.

Tylko proszę, nie gaś nadziei na lepsze jutro ... jeśli nie chcesz się przyłączać to proszę stań z boku, odejdź, cokolwiek, ale nie przeszkadzaj.
Zgłoś
~Faper Noster 2011-09-18, 11:23 1
Papa Smerf napisał/a:

Zagłosuję na PO by nie wygrało PiS

a ja zagłosuję na PiS, by nie wygrało PO
Zgłoś
mcmt 2011-09-18, 11:36
patrycja333_88 napisał/a:

Tego kurwa chcecie? Wstydu na cały świat. Hańby której nigdy nie zmyjecie!?

Słonko, zajmij się lepiej innymi problemami - co byś hańby na świadectwie gimnazjalnym nie miała...
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2011-09-18, 11:39 1
Ja głosuje na kogokolwiek poza wielką bandą czworga (PiS, PO, SLD, PSL). Nawet jak będzie to partia przyjaciół pedofili. Mam dość ciągle tego samego.

Aex "Jeśli jakakolwiek nadzieja istnieje, spoczywa w prolach"
Zgłoś
W 2011-09-18, 16:51 5
dziewczynko, społeczeństwo to jest większość obywateli. większość nigdy nie może się zdecydować na jedną rzecz iż zajmuje się kłótniami między sobą, bo zawsze jakaś część tego społeczeństwa pozostanie niezadowolona. z tego właśnie powodu demokracja w formie dzisiejszej nie działa. działała w atenach, ale tam prawo głosu mieli tylko przedstawiciele ówczesnej inteligencji (posiadacze praw obywatelskich), a nie wszyscy mieszkańcy. teraz jednak nie można odebrać praw do głosu połowie ludności tego kraju, bo wywoła to bunt oraz aferę międzynarodową. wszystko ma swoje konsekwencje i rządzenie krajem nie jest takie proste jak ci się wydaje.
liczysz na zamach stanu? i co dalej? jaki ustrój? może dyktaturę? i co, znasz kogoś za kim pójdzie wojsko oraz większość narodu (większość narodu w tym kraju to ludzie prości, którzy kilka lat temu poszli ślepo za Kaczyńsim tylko dlatego, że oczerniał innych polityków)? jakiś Piłsudzki ukryty w szafie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem