Nie obejrzałam tego filmu ,, Parasite'', nie wiem o czym on jest i nie wiem w którym kraju został wyprodukowany i w sumie najmniej mnie to interesuje ale sprawdziłam już i faktycznie jest to południowokoreański film. Dobra, moje stwierdzenie było błędne i to przez to że nie obczaiłam tego filmu, ale przed tym obejrzałam ten króciutki filmik czyli tą reklamę i po obejrzeniu tego stwierdziłam że to produkcja japońska xD A dlaczego? Bo zwracałam uwagę na język jakim się posługują, a gadali po japońsku. Zwracałam też uwagę na wygląd tych aktorów i wszyscy tam wyglądają jak typowi Japończycy. Choć tych słów wypowiadają niewiele ale np. ten facet w okularach woła okaa-san co oznacza mama. Znam trochę język i akcent japoński więc stąd ten wniosek xD mój błąd że nie sprawdziłam w necie info na temat tego filmu no ale już trudno xD byłam zbyt leniwa żeby to sprawdzić
I wiem gdzie leży Korea a gdzie Japonia xD
Masz załamanie nerwowe?
Zgubiłaś tabletki?
Idź precz.
Masz załamanie nerwowe?
Zgubiłaś tabletki?
.... nie rozumiem....Dlaczego uważasz że mam załamanie nerwowe? XD skąd ten wniosek? XD
.... nie rozumiem....Dlaczego uważasz że mam załamanie nerwowe? XD skąd ten wniosek? XD
Nie zacytowałaś wcześniejszego posta i bez jego kontekstu jakoś mi się tak twój monolog wydał czymś w rodzaju zwierzeń rozhisteryzowanej schizofreniczki.
Jakoś przeoczyłem wcześniejszy post, mój błąd.
Też byś się nauczyła postować a nie tak na odpierdol, bo ani cytatu, ani @ z adresatem, to nie kwejk tutaj porządni ludzie zaglądają.
I po co ja to oglądałem?
あなたが巨乳なら、私はあなたを連れて行きます
あなたが巨乳なら、私はあなたを連れて行きます
Ktos tu nie wie gdzie lezy Japonia a gdzie Korea. Pewnie sam nie obejzales jeszcze filmu a pierdolisz glupoty. Sam obejzale kilka filmow Japoniskich a moim nr 1 jest Krąg. Gdzie autor zrobil lepszy horror bez uzycia CGI niz Amerykance kontynuacje
jebać japońców, krótkochujne żółte skośnookie kurwy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów