Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
ramzes902 2012-01-19, 14:58
Na polskich serwerach są tylko Polacy, na zagranicznych są Polacy i kilku obcokrajowców. Klasyczne.
Zgłoś
O................l 2012-01-19, 15:09
" kurwa! bo nikt w tej jebanej Polsce nie może grać uczciwie, to się nie dziwcie, że was wyjebują z serwerów (pirat=cheater). zacznijcie od zakupienia oryginału nooby. "

...powiedzial syn niemca.
ps. zastanow sie szwabie zchamialy zanim cos napiszesz.
Zgłoś
.................. 2012-01-19, 15:14
Opelel napisał/a:

...powiedzial syn niemca.
ps. zastanow sie szwabie zchamialy zanim cos napiszesz.

Po czym wnosisz, że to szkop napisał?
Zgłoś
stona2 2012-01-19, 15:16
Jak ci zależy, to zgłoś serwa przez battleloga, będą mieli problemy u EA
Zgłoś
G................k 2012-01-19, 15:28 1
Może mieli powód, grałem w wiele gier sieciowych i niestety wszędzie gdzie jest za dużo polaków, robi się syf, wyzywania, cwaniakowanie, o cheatach nie wspominając. Niestety polscy gracze to w większości buraki i dzieci neo.
Zgłoś
R................4 2012-01-19, 15:28 1
adriano97 napisał/a:

Ponieważ niemcy nie chcą nas widzieć na serwerach

A moze dlatego ze wiekszosc polakow to cipy ktore placza o wszystko? Tez niechcialbym polakow na wlasnym servie bo konczy sie na tym ze caly czat jest zaspamowany, sam gram u szwabow bo maja najlepsze servery.
Jedyne dobre Polskie servy to servery w CSie w ktorego i tak duzo nie gram
Zgłoś
Qboos 2012-01-19, 15:37
Trochę z innej beczki.
Powiedz mi przyjacielu, jak do kurwy nędzy, ktoś znajdzie podobny temat?! Bo na pewno nie po tagach...
Zgłoś
x................x 2012-01-19, 15:38
@Rapid2344 dobre, polskie serwery można spotkać w MTA, bądź w SAMP'ie, takie jak H-RP, na którym główny administrator zarabia ok. 5000 zł. Niektóry gracze naprawdę potrafią zachowac kulturę. Jednak w Polsce internet jest traktowany jako zabawka, jako miejsce, gdzie możemy się wyżyć za błędy swojego życia. Tak nie powinno być...
Zgłoś
.................. 2012-01-19, 15:39
Qboos napisał/a:

Powiedz mi przyjacielu, jak do kurwy nędzy, ktoś znajdzie podobny temat?! Bo na pewno nie po tagach...

Słuszna uwaga.

Może by tak wyjebać temat, coby zmobilizować nieco autora.
Zgłoś
Stashqo 2012-01-19, 16:12
Pierwsze widzę, mnie jeszcze nigdy z niemieckiego serwa nie wywalili, sądzę, że nie mają oni nic do naszego poziomu gry, gram tu i tu i ogólnie u nas trochę lepszy poziom graczy, ale za to tam gracze częściej ze sobą współpracują dzięki czemu gra się chyba przyjemniej. Jeśli jest powód dla którego wywalani są gracze z Polski to albo kultura (za chamskie odzywki EA powinna moim zdaniem czasowo zawieszać konto gracza) albo zwyczajna ksenofobia, poziom gry nie ma z tym nic wspólnego.

Nigdy, przenigdy nie jeździj rowerem po balkonie.
Zgłoś
LOADING... 2012-01-19, 16:33
Ogólnie serwer jest zablokowany dla graczy z PL i to już nie pierwszy taki przypadek Panowie

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś
borisklinga 2012-01-19, 16:43
Nie chodzi o polaków, czy niemcow. Duzo serwerow administrowanych jest przez dzieciaki, jesli zabijesz takiego pare razy to cie kicknie i z bananem na pysku gra dalej, bo juz mu nie przeszkadzasz

A tak wgl, gram w BF3 i polskie serwery G4G chociazby maja kilka razy wyzszy poziom gry niz pozostale, mowie tu o skillu poszczegolnych graczy,. Polacy sa cholerni dobrzy w FPsy

Zgłoś
OFF 2012-01-19, 16:44
Ja tam gram na serwerze mojego klanu,a wcześniej też tylko na polskich serwerach i poziom kultury części graczy był czasem tragiczny,ale nie było tak źle,tylko czasem jakiś dzieciak się trafił co dopiero CS'a odstawił i wyzywał od oszustów jak się go tylko zabiło ahh..lubię wkurwiać takich gówniarzy. Co do cheaterów.. najwięcej banów w BF3 mają za to ruscy Polscy admini często banują ruskich jak tylko wbiją na serwer,a nas wywalają/banują szwaby. Takie życie,na szczęście wybór serwerów jest duży,więc nie ma co płakać.

"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Zgłoś
Smiglo 2012-01-19, 18:06
Ostatnie 2 cyfry jego nicka wyjasniaja dlaczego zostal wypierdolony... Stop gimbusiarni.
Zgłoś
LionX 2012-01-19, 18:48
Smiglo napisał/a:

Ostatnie 2 cyfry jego nicka wyjasniaja dlaczego zostal wypierdolony... Stop gimbusiarni.

Niestety to nie wina nicku, server ma autokicka gdy ktoś z polskim IP wchodzi na serwer.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów