Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
baztien90 2012-01-19, 19:32
Qboos napisał/a:

A ja nawet rozumiem admina, część polaków nie potrafi grać. Wyzwiska, rasizm i brak jakiejkolwiek kultury są tego świetnym przykładem.

jebac rasizm, nikt nie lubi czarnych. bardziej bym sie sklanial ku glupiemu pierdoleniu i neostradzie
Zgłoś
NuclearBlast 2012-01-19, 20:14

Mnie bardziej demotywuje twój wiek ...
Zgłoś
LionX 2012-01-19, 20:43
NuclearBlast napisał/a:

Mnie bardziej demotywuje twój wiek ...

Uwierz mi, że to nie moja wina kiedy się urodziłem. Przynajmniej tego nie ukrywam i staram się tym nikomu nie przeszkadzać. peace
Zgłoś
maderfakermen 2012-01-19, 23:06
Opelel napisał/a:

" kurwa! bo nikt w tej jebanej Polsce nie może grać uczciwie, to się nie dziwcie, że was wyjebują z serwerów (pirat=cheater). zacznijcie od zakupienia oryginału nooby. "

...powiedzial syn niemca.
ps. zastanow sie szwabie zchamialy zanim cos napiszesz.

prostak z ciebie unt nic więcej lamusie.
Zgłoś
Legon 2012-01-19, 23:11
cala europa powinna wprowadzic zakaz grania ruskim na innych serwerach niz ich wlasne bo tam co drugi gracz to jebany czit a jezeli nie to internet z syberi ciagniety kurwa oswietlonym przewodem w wodzie daje mu kurwa +100 do fajnosci i zanikanie w przypadku mw3 hitboxow :O

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
maxim3n 2012-01-20, 0:15
No nick szablonowy
Lekka modyfikacja imienia + PE EL + Rocznik = +wch*j do lansu
Racja, że niemcy to parszywe gnoje ale ty też sie tutaj nie pochwaliles P
Zgłoś
xerty 2012-01-20, 12:50
gościu, zachowujesz się jak ten co zgłosił się na policję że pobił go niezadowolony z ukradzionej podróbki rolexa złodziej - battlefield 3 jest grą od 18 roku życia... powinieneś poczekać z graniem kilka lat, a nie meczyc bułę o problemy z niemieckimi serwerami... dla mniej rozgarnietych można zawsze użyc proxy by oszukać niemca...
Zgłoś
D................i 2012-01-20, 14:38
Bożydar I Kozoglowy napisał/a:

I bardzo dobrze zrobili. Osobiście mam dosyć polaczkow gimnazjalnych w grach online. Powinni ich zamykać w gettach.

So true.
Ale to sie tyczy kazdej narodowosci.

adriano97 napisał/a:

Uwierz mi, że to nie moja wina kiedy się urodziłem. Przynajmniej tego nie ukrywam i staram się tym nikomu nie przeszkadzać. peace

Na dwor kurwa! Ale juz!
Internet zostaw doroslym trollom
Zgłoś
Z................z 2012-01-20, 15:32 1
adriano97 napisał/a:

Ponieważ niemcy nie chcą nas widzieć na serwerach
Obrazek

Powinieneś przez dupę od matki/ojca dostać za granie w grę od 18 lat. W twoim wieku nie szukałem rozrywki z niemcami
Zgłoś
Bloodex 2012-01-20, 23:46
Maderfakermen napisał/a:

kurwa! bo nikt w tej jebanej Polsce nie może grać uczciwie, to się nie dziwcie, że was wyjebują z serwerów (pirat=cheater). zacznijcie od zakupienia oryginału nooby.

A co Ty kurwa myślisz , że tylko Polacy tak robią ? Naczytał się w internecie stereotypów i pierdoli smuty idiota .
Zgłoś
OFF 2012-01-21, 0:44 1
BF3 jest od 16 lat... przynajmniej według PEGI,więc przestańcie się spinać.

"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Zgłoś
Z................z 2012-01-22, 11:56
OFF napisał/a:

BF3 jest od 16 lat... przynajmniej według PEGI,więc przestańcie się spinać.

Co nie zmienia faktu że on ma 14 lat I wciąż powinien dostać przez dupę za to. Adrian, za co dałeś piwko?
Zgłoś
OFF 2012-01-22, 14:25
Tomasz Zaganiacz napisał/a:

Co nie zmienia faktu że on ma 14 lat I wciąż powinien dostać przez dupę za to. Adrian, za co dałeś piwko?

Wiem,że nie zmienia to tego faktu. Po prostu chciałem poprawić tych co wyżej pisali,że jest to gra od 18 lat (niestety tak nie jest). Zresztą sami pewnie też często ograniczeń wiekowych nie przestrzegaliście - nie mówię o grach ,tylko też o fajkach,alkoholu. Więc nie bądźcie teraz takimi "strażnikami" .. hipokryci

"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów