📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dobrze, że im przypomnialeś, bo miałem tutaj napisać, że "trzeba mieć nieźle nasrane we łbie, żeby takie rzeczy oglądać w tv z nieprzymuszonej woli"
Jak maz nie docenia tej z 1:04 to moze wpasc do mnie, cos sie wykombinuje ^^
Ale ten program jest żałosny..
- wezcie zabierzcie to dziecko ono sie w ogole zesralo i smierdzi
- ty sie zaraz zesrasz frajerze
- ty sie zaraz zesrasz frajerze
to jest serial komediowy
facet kąpiący się codziennie to chyba jakiś pedał
ThunderZ napisał/a:
"kąpałem się przedwczoraj" i chuj
facet kąpiący się codziennie to chyba jakiś pedał
Cytat:
Ale ten program jest żałosny..
W takich chwilach cieszę się, że od 6 lat nie oglądam tv...
Ludomir napisał/a:
"Jestem nocnym człowiekiem" no kurrrwa
ja o mały włos z krzesła nie spadłem... jakaś dziewczyna batmana czy co??
Wyszedł z goła fujarą ... - No kurwa to tak jakby powiedzieć że chodzi z ubraną pizdą ...
Niedziela jest od świętowania pamiętajcie, a nie jakieś kur@#! orgie
Na Wieśka, którego bardziej interesuje kserokopiarka niż żona nikt nie zwrócił uwagi?? drukarki są lepsze
Cenie ludzi, którzy robią takie kompilacje. Nie muszę oglądać tego gówna w tv, a można się pośmiać
A najlepsze jest jak siedzą w tym kąciku zwierzeń i się któryś przytnie podczas recytacji (a jest tak w każdym przypadku) i patrzą się potem w siną dal i jasny chuj wie, co oni tam widzą (pewnie kartkę z tekstem ale to już inny aspekt tego uderzającego w serca wielu ludzi programu). Pewnie niedługo w telezakupach będzie do kupienia cała kolekcja filmów z tymi aktorami od siedmiu boleści .
Babka z różowym daszkiem to powinna ostro sobie w bańkę przyjebać. Jej szczęście że nie byłem tą szarpaną, bo jakbym jej wyjebał, to by jej te okularki dupą wyszły.
A tak kurwa od "niedzieli po bożemu" to po primo - nasłałbym na nią bandę napalonych czarnuchów, niech jej dupę rozerwą, a po secundo umiejscowiłbym ją w Tworkach, fanatyzm religijny trzeba leczyć. Łapy kurwie obciąć, i koniec.
A tak kurwa od "niedzieli po bożemu" to po primo - nasłałbym na nią bandę napalonych czarnuchów, niech jej dupę rozerwą, a po secundo umiejscowiłbym ją w Tworkach, fanatyzm religijny trzeba leczyć. Łapy kurwie obciąć, i koniec.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów