📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Jestem nocnym człowiekiem" no kurrrwa
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
"sadze ze lepszy od trudnych spraw "
myśle ze tym zdaniem rozpętasz prawdziwą burzę na sadolu, przecież wiesz że zarówno Trudne sprawy oraz dlaczego ja , mają tu wielu zwolenników ?!
myśle ze tym zdaniem rozpętasz prawdziwą burzę na sadolu, przecież wiesz że zarówno Trudne sprawy oraz dlaczego ja , mają tu wielu zwolenników ?!
Jak patrzę na takie sceny, to stwierdzam: mam nudne życie...
"NIE TRZASKAJ! NIE TRZASKAJ! Trzasnęła..." no ten motyw mnie zniszczył
@Bilonzo - te 'show' zatrudniaja zwyklych szaraków. Ostatnio nawet w internetach było jakieś ogłoszenie do Trudnych spraw.
Po pijaku, nawet ja chciałbym iść na ten casing
o kurwa! na początku jest mój kolega z psychiatrycznego!! pozdro Michał!!
Ja pierdolę Wywody godne Oscara
Ci ludzie są upośledzeni.
Ci ludzie są upośledzeni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów