Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój znajomy rozmawiał z pewnym Libijczykiem i mówił, że Kadafi zwykł traktować ten kraj jak własną, prywatną firmę. Po prostu włodarze pogryźli się między sobą o spory kawał mięsa, a Kadafi jako mały wilczek nie miał w tym sporze szans. Trzeba być debilem, aby wierzyć w wersje serwowaną przez media.
To już Twoje przesiąknięte nienawiścią, zawiścią i zazdrością myślenie i postrzeganie świata.
Każdy temat, który opisuje daną sprawę i od razu obarcza tym żydów, masonów, iluminatów, korporacje i ufo są dla mnie bzdurnymi teoriami spiskowymi.
Ty tak pierdolisz głupoty. Irak miał mieć broń masowego rażenia i co gówno zwykłe pierdolenie ameryki i mediów.Architekt ktory projektował WTC powiedzia,że to jest nie moźliwe aby dwa samoloty rozjebały taką wieże.Tak ja konstruował aby sie nie zawaliła.Rzad USA nie zrobi normalnego dochodzenia o WTC.
To już Twoje przesiąknięte nienawiścią, zawiścią i zazdrością myślenie i postrzeganie świata.
Każdy temat, który opisuje daną sprawę i od razu obarcza tym żydów, masonów, iluminatów, korporacje i ufo są dla mnie bzdurnymi teoriami spiskowymi.
Widzę, że twój prosty umysł już podsunął ci obraz mojej osoby...
Niestety pudło
Strzelaj dalej, tylko nie myśl zbyt długo, bo nie jesteś wprawiony i to może ci zaszkodzić.
No tak, korporacje i Żydzi mają wiele wspólnego z kosmitami
Nie ma to jak generalizować i wrzucać wszystko do jednego wora, co nie Bambiś?
Widzę, że twój prosty umysł już podsunął ci obraz mojej osoby...
Niestety pudło
Strzelaj dalej, tylko nie myśl zbyt długo, bo nie jesteś wprawiony i to może ci zaszkodzić.
No tak, korporacje i Żydzi mają wiele wspólnego z kosmitami
Nie ma to jak generalizować i wrzucać wszystko do jednego wora, co nie Bambiś?
Oho już te wasze durne teksty o prostych umysłach, przesiąkniętych TVNem, itd. itp. Ale wy się powtarzacie okrutnie Banda nawiedzeńców.
Spójrz na post wyżej Czesia Od razu zaczął mi pisać jak jakiś fanatyk o WTC i bombach To trzeba leczyć.
A co do wrzucania do jednego wora. To Wy (Ci właśnie fanatyczni wyznawcy globalnego spisku i nieprawości) wrzucacie każde wydarzenie do jednego wora pobierając informacje ze swoich "pewnych źródeł", które to źródła tak samo lasują Wam mózg jak TVN lasuje łby przeciętnych ludzi.
I darujcie sobie te Wasze marne wypociny o tym jak to Wy wiecie, a ja nie wiem i żebym lepiej poczytał i się dowiedział. Wasza racja będzie niezaprzeczalna zawsze. Dlaczego? Bo na tym polega właśnie manipulacja takimi jednostkami jak Wy. Myślicie, że odkrywacie manipulacje i kontrolę nad ludźmi, a tymczasem jesteście kolejnym frontem w działaniu tych organizacji. Pierdolona parodia.
Spójrz na post wyżej Czesia Od razu zaczął mi pisać jak jakiś fanatyk o WTC i bombach To trzeba leczyć.
A co do wrzucania do jednego wora. To Wy (Ci właśnie fanatyczni wyznawcy globalnego spisku i nieprawości) wrzucacie każde wydarzenie do jednego wora pobierając informacje ze swoich "pewnych źródeł", które to źródła tak samo lasują Wam mózg jak TVN lasuje łby przeciętnych ludzi.
I darujcie sobie te Wasze marne wypociny o tym jak to Wy wiecie, a ja nie wiem i żebym lepiej poczytał i się dowiedział. Wasza racja będzie niezaprzeczalna zawsze. Dlaczego? Bo na tym polega właśnie manipulacja takimi jednostkami jak Wy. Myślicie, że odkrywacie manipulacje i kontrolę nad ludźmi, a tymczasem jesteście kolejnym frontem w działaniu tych organizacji. Pierdolona parodia.
Moje słowa na temat twojego miałkiego umysłu, odnosiły się do twojej wypowiedzi na mój temat.
Wiedziałem, że znowu zaczniesz wymyślać i przypinać nam łatkę, bo na nic więcej cię nie stać. W efekcie płodzisz jakieś paranoidalne wypowiedzi posługując się nieskomplikowanymi schematami myślowymi.
Nie będę tobie pisał jak mało wiesz, nie o to tu chodzi. To temat o Kadafim. Idź oglądać sobie inne filmiki skoro ten Cię nie interesuje. Droga wolna.
USA wiele razy próbowało obalić rząd Kadafiego, między innymi poprzez opłacenie świadków po zamachu w Panamie, tak aby ci zeznawali że to Libijscy terroryści.
Ludzie, przestańcie powtarzać to głupie tłumaczenie z sadistic.pl/czego-dowiedzialem-sie-na-temat-libii-vt131785,30.htm
Poczytajcie sobie na Wikipedii o "Zamachu nad Lockerbie" i o tym, że mowa tam jest o samolocie PanAm (lot 103).
http://www.sadistic.pl/teorie-spiskowe-vf38.htm do teorii spiskowych sio
Dorośli wymieniają się tu kulturalnie poglądami więc na dobranocke w TVNie sio.
A tak konkretniej.
Zastanawiam się jak trzeba mieć głęboko w swojej dupie swój własny łeb, żeby nie widzieć, nie słyszeć i nie kojarzyć przyswojonych faktów.
Dopiero co banda medialnie wypranych debili w poprzednim temacie o zablokowaniu Iranu w battlenecie zjechała ten kraj od niecywilizowanych turbaniarzy, potencjalnych terrorystów nuklearnych.
No i chuj - powtórka z rozrywki - czekamy teraz aż USA przeprowadzi "pokojową akcje zbrojną" w poszukiwaniu broni której tam kurwa nie ma albo jest na papierze projektów doświadczalnych. Z reszta kurwa to już stary temat.
Wiecie na czym jaja polegają?? Że Iran wpuścił inspektorów pare lat temu do swoich ośrodków którzy nie stwierdzili militarnego potencjału prowadzonych badań!
A wiecie na czym większe jaja polegają? Że jebany w dupe IZRAEL położył lage na kontrole, inspektorom się kazał cmoknąć w końcówe i tyle z kontroli! NIGDY ich nie wpuścili! Ale oczywiście wszystko gra, bo z Juesej są funfle (w zasadzie USA z Żydowstwem mogłyby mieć wspólną flage), więc nawet jeśli kurwa oświadczą że w silosach atomowych pelargonie trzymają to to będzie w mediach najświętszą prawdą. W międzyczasie okazuje się że mają około 200 funkcjonalnych głowic!
To co zawsze USA robiło to prowokowanie i podjudzanie plebsu, powodowanie wewnętrznych destabilizacji jeśli nie uda się na swojej ofierze tego przeprowadzić z zewnątrz.
Tak więc teraz po uwolnieniu ciemiężonego ludu spod tyranii kadaffiego, przyjdzie pora na "uwolnienie" ciemiężonych irańczyków, czemu będzie się przyglądać taki niedouczony plebs jak niektórzy z was który wręcz kibicować będzie hamburgerom w ich prawych działaniach.
Ludzie, świat to coś więcej niż własne koryto a przyszłość to więcej niż pierwszy matki boskiej pieniężnej.
Jak ktoś pisze, że to wszystko to spiski, urojenia to jest skończonym ślepo-głuchym nie myślącym na własną ręke debilem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów