📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Jak na nich patrze stwierdzam ze nigdy juz nie rusze wódzitsu ludzie wygladaja po gorzej niz po kwasach
Wam się poważnie takie gówno podoba?
Jeśli ktoś pali to wie, że nie ma się takich zj*banych jazd. Później dziwimy się, że rodzicie, babcie, mohery etc. drą japę jakie to jest złe i wgl, bo naoglądają się takie gówno jak tu leci. Bo tak naprawdę, co jeżeli przypadkowo jakaś starsza kobieta włączy sobie o to taki filmik? Widzi ziomka, który udaję, że ma jazdy jak po grzybkach i jest zbombiony na amen. Tak naprawdę osoba, który pierwszy raz zapali ma w chuj normalniejsze jazdy niż to udawane gówno tutaj. Pozdro dla prawdziwych!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów