Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane ścierwo, niczym w patologicznych dzielnicach w Polsce, gdzie pierdolone białe ścierwo rzuca się z mordą na policjantów.
Myślę, że zwierzęta z patodzielnic są u nas bardziej świadome... Jakby u nas było z policją podobnie jak w hameryce, to nie byłoby kozaczenia, bo wiedzieliby że dziurawe kolana byłyby najmniejszym wymiarem kary...
Jakby miał czołg to by go rozjechał.
w Polsce wśród mundurowych, czy też ogólnie posiadaczy broni, mawia się że "jeżeli zachodzi potrzeba użycia broni to trzeba to zrobić w taki sposób by cel nie mógł zeznawać". bo takie prawo mamy - przypominam sprawę ochroniarza którego pozwał postrzelony złodziej o milionową kwotę.
więc sebixy nie czarujcie się że polska policja tylko was postrzeli bo będą strzelać żeby zabić.
policjant czuł się zagrożony i strzelał słusznie , niestety trafił w lewy bark - pewnie to jakiś genetyczny nawyk niektórych amerykanów że murzynów więcej wart żywy
w Polsce wśród mundurowych, czy też ogólnie posiadaczy broni, mawia się że "jeżeli zachodzi potrzeba użycia broni to trzeba to zrobić w taki sposób by cel nie mógł zeznawać". bo takie prawo mamy - przypominam sprawę ochroniarza którego pozwał postrzelony złodziej o milionową kwotę.
więc sebixy nie czarujcie się że polska policja tylko was postrzeli bo będą strzelać żeby zabić.
Chyba rzeczywiście masz rację. Znajomy z kompanii wartowniczej mówił mi to samo - na posterunku najlepiej nie strzelać w ogóle, ale jak już trzeba to skutecznie. "Sprawiedliwość musi być po naszej stronie".
Chyba rzeczywiście masz rację. Znajomy z kompanii wartowniczej mówił mi to samo - na posterunku najlepiej nie strzelać w ogóle, ale jak już trzeba to skutecznie. "Sprawiedliwość musi być po naszej stronie".
To raczej standard że uczyli "strzelać w ręce albo nogi" równocześnie wskazując głowę i tułów. Lepszy brzydki proces niż najpiękniejszy pogrzeb.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów