📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
To są kurwa stejki !!
krowizna jest najlepsze swinizna jest tez spoko ale kurwa najhujowsze sa te kurczaki
takiego wała, steki z buhaja nie nadawałyby się co najwyżej dla psa, gdyż jebią przeokrutnie jajami, taki byki służą tylko do płodzenia cielaczków i potem jako dodatek np. do kiełbas w ilości nie większej niż 1% bo smród byłby nie dozniesienia
Akurat ta wołowina, którą kupujesz w tusko, czy innym kerfurze jest w 95% z krowy, bo byki zabija się tylko wtedy gdy już nie ma siły zapłodnić w/w.
"Piwo za przebitą mordę w 0:31" 1:18 przebita dupa
No ze primus na sadolu to kałałiła .piwo za muze!
1:11 na dobitkę z Zidana mu zajebał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów