co więcej zawiść kierowców którzy muszą gnić w puszkach jak szproty !!
nie znalazlem choc szukalem 2 czy 3 razy
Chuj hejterom w dupę, ja tam dzisiaj zdałem kategorię A i prawda jest taka, że jak odbiorę prawko to ja będę śmigał w koreczku pomiędzy Wami, którzy będziecie się kisić czekając na swoją kolej (dopóki nie przypierdolę w drzewo oczywiście).
kraz34,
to czym to smigasz?
a co do jazdy w deszcze to tak jak pisales jak sie jedzie tak 90 to praktycznie sie nie zmoknie tzn to tez zalezy od motoru ja mam thundercat-a i wlasnie tak jest gorzej jak sie jedzie tak 30 jak nakurwia deszcz i smiga sie przez miasto to wtedy nie jest fajnie,huj nie przyjemnosc z jazdy
to ty na tym filmiku? z jazda w zime ladnie ktos dojebal
SUPER KURWA ! jak będe chcial jechać z rodziną nad morze wezme ich na motor!, meble koleżce też motorem przewioze!!, na duze zakupy... pojade motorem!, zacznie padać deszcz wsiąde na motor!!!!!!, spadnie śnieg?, wezme motor!! MOTOR JEST tHE BEST!
co do tego teraz sa takie ubrania na motocykl ze jadac nawet 150mk/h w ulewnym deszczu nie bede mokry , co naj wyzej pozbede sie much z kasku i ubrania
! nie wiecie jaka jest przyjemnosc z tego ze czlowiek czuje ten ped powietrza ,te integracje z natura ...
Jedna bardzo prosta zasada która rozwiązuje problem na wieki. Zakaz wymijania pojazdów każdej kategorii na jezdni przez pojazdy kat. A.
Żyli długo i szczęśliwie koniec.