Oto dlaczego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tam powinny byc banany i nie murzyni tylko malpy, badzmy poprawni politycznie
Na obrazku reprezentant Francji(z numerem 5) w ostatniej chwili wyprzedził dwóch angielskich dżentelmenów i zdobył drugie miejsce.
Słabe, każdy wie że w takim przypadku biegną z rękami wyciągniętymi do przodu
W biegach udział biorą sami murzyni więc zawsze murzyn wygrywa, proste
ja lubię czarny humor o smoluchach żydach pedałach ale tu jedyne co jest czarne to te murzyny bo na pewno nie "humor" dno i 3 metry mułu
Pavmar,
Jezu,to miało być zdjęcie na po prawe humoru rozumiem że ci tylko baby z kutasami w głowie ale nie wszyscy podzielają twoje fantazje
Jezu,to miało być zdjęcie na po prawe humoru rozumiem że ci tylko baby z kutasami w głowie ale nie wszyscy podzielają twoje fantazje
Melegan napisał/a:
Pavmar,
Czy Ty kurwa nie widzisz co wrzuciłeś? Wrzuciłeś obrazek, który od długiego czasu krąży w sieci, dodatkowo na chamca zajebane z jebzdzidy, nawet się kurwa nie postarałeś by zamazać logo. Tutaj kompletnie nic nie ma. Obrazek i na tym się kończy temat. I właśnie coraz więcej takiego kurwa gówna trafia na główną sadistica. Jak ktoś chce takie coś oglądać to z pewnością zagląda na jebzdzidy, kwejki i inne gówna. Zacznijcie odróżniać sadistic od innych stron. Jak chcecie takie coś wrzucać, to się chociaż postarajcie i pozbierajcie najpierw parę obrazków i wrzućcie w całości.
Druga sprawa to idź spać, bo do gimnazjum zaśpisz. Płaczesz jak małe dziecko, któremu ktoś powiedział niemiłe słowo, więc tych 23lat to raczej nie masz.
baby z kutasami zawsze są spoko ;] i chyba pomyliłeś rzeczywiście strony, bo tu spora część fantazjuje o kobietach z kutasami, a ta druga część to chyba też pomyliła strony ;] od razu wyjaśniam, że to ironia, bo nie mam zamiaru podejmować dalszej rozmowy, a sądzę, że mógłbyś nie zrozumieć.
@UP Idź już i się nie ośmieszaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów