Pierwszy film dlatego proszę o wyrozumiałość...materiał własny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa zawsze wiedziałem, że użytkownicy sadistica to takie koksy
ten co go asekurował to totalny kretyn. Gdy cięzar staje w miejscu trzeba pomóc jednostajnym ruchem. Takie zatrzymywanie ciężaru i trzymanie go mięśniami w napięciu to najlepsza droga do zerwania sobie barku, klatki lub tricepsa. Gratuluje głupoty
110 Kg? Kurde ten koleś to jakiś cienias, z taką posturą to na spokojnie powinien 110 Kg podnosić.
Możesz napisać co to za ławeczke masz ? Wygląda solidnie a szukam właśnie jaką by tu kupić.
zuq4 napisał/a:
zacisków używa się gdy jest ktoś,kto w razie w będzie cie asekurował,jeśli ćwiczysz sam zaciski mogą okazać się gwożdziem do trumny.
Po pierwsze ćwicząc sam nie robisz rekordów tylko normalne serie ludzkimi ciężarami. I z takim ciężarem nawet jak zabraknie ci pary to nie problem zsunąć go na brzuch i z nim wstać.
Srasłkasz napisał/a:
Bynajmniej nie brał małpim chwytem jak niektórzy.
uwagi:
słowo często używane w złym kontekście, prawdopodobnie mylone z przynajmniej
tłumaczenia:
angielski: (1–2) not at all, by no means, in no way, far from it
A resztę sobie kurwa znajdź sam to może do łba się jakoś wtłoczy przy okazji
Typowy wioskowy okularnik na kreatynie w bezrękawniku.
lajtowy napisał/a:
@Nap_Linek
Ćwiczyłeś kiedyś na siłce?
Ja ćwiczyłem sporo , przy większych ciężarach niż ten na filmiku , mimo to wolałem ćwiczyć bez rękawiczek , bo one zawsze się zagniatały i uwierały , odcisków nigdy nie miałem , co najwyżej skóra robiła się dużo twardsza na dłoniach .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów