@krzysiekmazi [udający kobietę]. Po pierwsze ciapaci i reszta tego brudnego gówna nie pracuje 10 lat, oni w ogóle nie pracują. Jak tylko mogą, szukają zasiłków. Jak się nie uda, odbębnią 6 miesięcy pracy, by znowu mieć zasiłek, kraść i handlować kradzionymi rzeczami. Wszystko wydają na szpan i dostatnie życie, a Polacy jadą by utrzymać rodziny, by zacząć uczciwe życie. Weź nie porównuj tutaj Polaków do żydów. Zresztą chuj w dupę imigrantom, po zasiłki, nawet jeśli to Polacy. Jak jedzie się do innego kraju trzeba szanować kulturę, język, tradycję. Goście z filmiku to oczywiście murzyni i ciapaci, powinni wsadzić ich na okręt o nazwie AIDS prosto do Afryki. Starczy już kurwa tej tolerancji. tolerancja, socjalizm, wszystko "za darmo", każdy jest ważny, prawa pracy, związki zawodowe, a gospodarka pada i firmy padają w nowoczesnej i fajnej europie. Do tego właśnie prowadzi nowoczesna i fajna, otwarta europa. Do zamieszek na ulicy. A jeśli chodzi o przedstawione zamieszki we Francji, ich punktem zapalnym byli muzułmanie. Policja francuska ścigała dwóch czarnuchów z Somalii [albo skądś, nie pamiętam], bo oczywiście coś ukradli. Ci się rozbili i zabili podczas ucieczki. Wszystkie muzułmańskie osiedla [byłem w Paryżu i powiem jedno - ja pierdolę, łzy do oczu płyną] powstały z tego powodu. Policja jest zbyt brutalna, a oni tylko kradną, gwałcą, zabijają, palą samochody. Prawdziwym tłem zamieszek [czego oczywiście na rzecz tolerancji nie powiedzą] był fakt, iż Sakrozy zapowiedział cięcia zasiłków socjalnych dla imigrantów. Ciapate kurwy śmiały się z tych lewackich durniów, którzy szli w pochodach "stop przemocy", podczas gdy oni napadali na sklepy ich starych i palili im fury. Francuzi to takie pizdy, że idziesz ulicą i widzisz wszędzie murzynów i muzułmanów. Ludzie schodzą im z drogi, by ich nie urazić.