📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kurwa,brawo dla tych panów,upierdolić łapy przy samej dupie to sie odechce kraść.
FrasQs napisał/a:
No kurwa,brawo dla tych panów,upierdolić łapy przy samej dupie to sie odechce kraść.
Mało powiedziane. Do tego muru za jaja jaszcze przybić
Ahahaha i ten skowyt w tle, piedolone zlodziejskie nasienie...
Chłopcy po tym wpierdolu chyba zrozumieli, że źle zrobili.
Ja to bym ich zabił. Mieli by nauczkę i od razu odechciałoby im się kraść.
w polsce to w sumie trzeba krasc bo z pensji nie wykarmisz rodziny.
Piękna kosa
dobrze! tłuc kurwy do nieprzytomności, przetrącić im ręce i nogi bo dla złodziei litości nie mam.
Ja bym rozwiązał problem złodziejstwa na świecie bardzo szybko
pierwsza kradzież lekkie złamanie dłoni
druga kradzież mocne złamanie dłoni
trzecia kradzież połamanie rąk od barku po palce
czwarta kradzież obcięcie dłoni i byłby spokój
pierwsza kradzież lekkie złamanie dłoni
druga kradzież mocne złamanie dłoni
trzecia kradzież połamanie rąk od barku po palce
czwarta kradzież obcięcie dłoni i byłby spokój
Oświecę was trochę. Akcja wygląda na zamieszki w Londynie, co prawda nie słyszałem zadniej "kurwy", ale ostatnie zamieszki w Londynie były między ciapatymi, a innymi emigrantami. Ciapate zorientowały się, że przyjeżdżają do Londynu pracują 10 lat i nic nie mają, a przyjedzie sobie takie Polak założy sklep i zarabia kasę po 5 latach. I dlatego podczas zamieszek ciapate niszczyły i kradły, a inni emigranci bronili swoich sklepów i to w dużej części Polacy.
Pochwalam zachowanie tych panów.
W sumie jak hitler już musiał zabijać to mógł skupić swoją uwagę na ciapatych a nie na Europie to wtedy nie było by ich tylu :/
krzysiekmazi napisał/a:
Oświecę was trochę. Akcja wygląda na zamieszki w Londynie, co prawda nie słyszałem zadniej "kurwy", ale ostatnie zamieszki w Londynie były między ciapatymi, a innymi emigrantami. Ciapate zorientowały się, że przyjeżdżają do Londynu pracują 10 lat i nic nie mają, a przyjedzie sobie takie Polak założy sklep i zarabia kasę po 5 latach. I dlatego podczas zamieszek ciapate niszczyły i kradły, a inni emigranci bronili swoich sklepów i to w dużej części Polacy.
To akuratnie z Francji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów