18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Dlaczego nienawidzę cyganów
komorrr • 2013-04-29, 23:28
Hmm no cóż, mój pierwszy temat na sadolu i nie potrzebuje wprowadzenia, wiem od czego jest MrDrwalu i reszta elity
Przed przedstawieniem całej sytuacji ... chociaż nie chyba większość z Was wkurwia skrajnie różna sytuacja finansowa cyganów. Jedni płaczą o dwa złote, inni wożą się lexusami i nowym betkami. Wszyscy są pojebani, większość z nich myśli że mogą wszystko. "Polska dla Polaków dla przekrętów i bydlaków" a nie dla brudasów, ciapasów i innych kutasów. Dobra do rzeczy. Łódź godzina około 20.

Jeśli macie dziewczynę, ewentualnie sadolkę to postawcie sie na moim miejscu. Jak się pozbyć tego ścierwa ?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiktor1990 2013-04-29, 23:37 116
nikogo nie wypierdolisz, dalej będziesz rysować ludki w paincie
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-04-29, 23:49 18
pewnie polowa sadoli Ci pocisne ze cyga pewie ją ruchnal a Tobie wciska kit nie no tak na poewaznie to powinieneś swoja laske jakos wyszkolic...ja na przyklad niekiedy moja pizgam... juz nauczyla sie oddawac wiec jak tak pojdzie dalej to moja laska jak poczuje zapach cygana to odrazu pojdzie z dynki
Zgłoś
okrężnica 2013-04-29, 23:53 9
Dobrze że ludziki dorysowałeś, bo po imionach nie dało rady.
Zgłoś
t................e 2013-04-29, 23:56 27
Znajomy opowiadał że jakieś 20-25 lat temu grupa cyganów zaczepiła go pod domem i krótko mówiąc "wpierdoliła" mu. Niestety znajomy miał znajomych w milicji no i cyganie mogli sobie zwiedzić puszczę Kampinoską nocą.
Zgłoś
adresikpuma 2013-04-30, 0:04 7
wyruchaj mu starą
Zgłoś
nigol 2013-04-30, 2:24 11
nie pozbędziesz się tym bardziej, że raczej już tego jednego konkretnego nie spotkasz nigdy ani Ty ani ona... poza tym uczul ją na przyszłość, żeby nie mówiła, że ma chłopaka( bo nie umniejszając Tobie- no i co z tego, że ma tego chłopaka, co chłopina może...- ) tylko niech albo mówi proste "nie i spier*dalaj" i straszy rodziną bo jebańce mają jakiś chory respekt do osób, które mają "klan" braci i kuzynów albo niech ignoruje. Jeśli będzie sytuacja,że zaczną ją zaczepiać w przykładowym autobusie/tramwaju - niech napierdala ich ile tylko ma sił krzycząc, że gwałcą ewentualnie niech postępuje książkowo na zasadzie- " oblej się rumieńcem spuść wzrok i poproś żeby cię zostawiono w spokoju bo się boisz, na wszelkie ataki słowne i fizyczne reaguj ze spokojem i opanowaniem" no ale znając życie wtedy mogą ją dla odmiany potraktować jak kozę.
salut
Zgłoś
badzio990 2013-04-30, 7:48 9
Kup jej gaz pieprzowy i jakiś ostry nóż.
Zgłoś
golip 2013-04-30, 9:43 1
Kup dziewczynie samochód
Zgłoś
Kowal_ssj5 2013-04-30, 10:12 10
Pierdolone brudasy zabierają nam mieszkania socjalne, portfele, rowery, gruz i świeże powietrze a teraz jeszcze nasze kobiety. No kurwa mać!
Zgłoś
firer 2013-04-30, 10:13
Jak jesteś sadolem to pewnie twoja dziewczyna ma kutasa, a zatem powinna nieźle przypierdolic brudasowi
Zgłoś
Antybozia666 2013-04-30, 10:20
Wypierdolić wszystkich cyganów na "tej ziemi" ? Ambitny plan, mnie by nie stanął na taką myśl...
Zgłoś
froqer 2013-04-30, 10:27
Cóż można doradzić, chyba tylko to: presseurop.eu/pl/content/article/586991-sezon-polowan-na-romow-wciaz-trwa
Zgłoś
MrPink 2013-04-30, 10:32
Polska dla Polaków!

Ziemia dla ziemniaków!
Zgłoś
Gebofon 2013-04-30, 10:46 2
No powiem że też bym się zagotował, dobrze że u mnie w Lublinie nie widać tak tego brudu. Profilaktycznie jeżdżąc z koleżkami można chamów walić w łeb, ale to jak walka z wiatrakami...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem