Bo matka smarkała mi nad głową ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardzo nie do tematu z tym cukrem... ale skusze sie odpisac osoby które mówiła/piszą w sposób "nie stać Cię na cukier to nie słodz"...
Nie chodzi tylko o słodzenie, kawy i herbaty... Wzrasta cena cukru, to zapewne wzrosną ceny, cukierków, czekolad i wszystkich produktów które zawierają cukier. W cukierniach, torty i ciasta podrożeją, aaa i miód naturalny podrożeje. W końcu pszczelarze używają cukru by dać im na zime pożywienie...
Teraz przestajemy słodzić, pozniej nie pieczemy ciast, nie robimy tortów, nie kupujemy batoników. Może powinniśmy w ogóle nie jeść i nie pić? Bo przecież, jak Cie nie stać to masz pecha... :|
Nie chodzi tylko o słodzenie, kawy i herbaty... Wzrasta cena cukru, to zapewne wzrosną ceny, cukierków, czekolad i wszystkich produktów które zawierają cukier. W cukierniach, torty i ciasta podrożeją, aaa i miód naturalny podrożeje. W końcu pszczelarze używają cukru by dać im na zime pożywienie...
Teraz przestajemy słodzić, pozniej nie pieczemy ciast, nie robimy tortów, nie kupujemy batoników. Może powinniśmy w ogóle nie jeść i nie pić? Bo przecież, jak Cie nie stać to masz pecha... :|
@bloodwar
Za żyda masz piwo
Wiesz jeszcze co do większych hurtowni to mogę się zgodzić, ale sklepu już nie podważysz, a przynajmniej nie dla mnie. Mój poczciwy ojczulo ma sklepik już ładnych parę lat i też to opowiadał mi jak pluje na władze i te ich podwyżki i obniżki już od kilku lat, no ale własnie on to taki jest, że i przysłowiowego chleba odstąpi, a wiesz kwestia plac to już co innego, chodziło mi o to, że nie hurtownie ani tym bardziej sklepy winne są podwyżce cen.
A jak to na sadolu, może trochę nie do tematu, ale jest wątek to i suchar musi być:
Pyta facet ekspedientkę
-jest cukier w kostkach
-nie ma
-a jakieś inne tanie bombonierki dla teściowej?
Tak mi sie przypomniało, jak tak juz tyle o tym cukrze. Chyba z żartografii mistrza dowcipu.
Za żyda masz piwo
Wiesz jeszcze co do większych hurtowni to mogę się zgodzić, ale sklepu już nie podważysz, a przynajmniej nie dla mnie. Mój poczciwy ojczulo ma sklepik już ładnych parę lat i też to opowiadał mi jak pluje na władze i te ich podwyżki i obniżki już od kilku lat, no ale własnie on to taki jest, że i przysłowiowego chleba odstąpi, a wiesz kwestia plac to już co innego, chodziło mi o to, że nie hurtownie ani tym bardziej sklepy winne są podwyżce cen.
A jak to na sadolu, może trochę nie do tematu, ale jest wątek to i suchar musi być:
Pyta facet ekspedientkę
-jest cukier w kostkach
-nie ma
-a jakieś inne tanie bombonierki dla teściowej?
Tak mi sie przypomniało, jak tak juz tyle o tym cukrze. Chyba z żartografii mistrza dowcipu.
Pavulon napisał/a:
@up
Jesteś tego najlepszym przykładem.
Tylko ten gnojek z tego wyrośnie, a Ty już taki zostaniesz do końca zasmarkanego życia
Lubisz dzieci, tak?
Pewnie najbardziej chłopców wracających z podstawówki ślepą uliczką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów