Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
warszafka?
A ten chłop jaki kurwa ofiarny, ciałem chciał szefa zasłonić to pewnie król dupowłazów, zawsze gdzie szef jest kurwą - jest też jego główny podnóżek. U mnie też jest trochę pojebanie w firmie, ale moją reakcją na frajerskie zachowania jest śmiech + groźba pójścia do domu a wtedy pucują mi berło bo nie tak łatwo mnie zastąpić, polecam.
PS Najgorszą karą dla kurwy, pomawiacza i podpierdalacza jest to, że sam nikomu nie jest w stanie zaufać, bo myśli, że ma dookoła takie same kurwy jak on i żyje taki zastraszony przez samego siebie w swoim zjebanym, smutnym świecie - i 'stfu' na niego
No już nie przesadzaj. Chłop dobrze wiedział, że szef jest celem, a szef, że sam jest celem. To naturalne, że jeden chciał zasłonić, a drugi się osłonić. Obaj przyjęli intuicyjnie, że kumpla z pracy nie zastrzeli i jest tu tylko po szefa. W milisekundach nie myślisz prawidłowo, a tak jak organizm podpowie. Dobry chłop z pracownika, Ty byś pierwszy spierdalał i własną matkę porzucił sądząc po podejściu, ale to inny temat.
Mogl jeszcze tego murzyna z koncowki filmu odjebac. Zawsze to jednego czarnego brudasa mniej
Mógł wsadzić klamę murzynowi w łapę i zajebać nagranie. Tadaaaam!
No już nie przesadzaj. Chłop dobrze wiedział, że szef jest celem, a szef, że sam jest celem. To naturalne, że jeden chciał zasłonić, a drugi się osłonić. Obaj przyjęli intuicyjnie, że kumpla z pracy nie zastrzeli i jest tu tylko po szefa. W milisekundach nie myślisz prawidłowo, a tak jak organizm podpowie. Dobry chłop z pracownika, Ty byś pierwszy spierdalał i własną matkę porzucił sądząc po podejściu, ale to inny temat.
Te, ale mojej matki w to nie mieszaj, i tak ma już kobieta przejebane, bo co chwila ją porzucam i pierwszy spierdalam.
Nie wiem co się stało, więc można sobie fantazjować - jak autor narzucił - a można też pierdolić bzdury - jak ty.
ja jestem skurwielem w robocie i jakoś zyje
jak to mówiła moja babcia ..."doczeka sie świeczka wieczora"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów