No cóż... Ja pierdole
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No cóż... Ja pierdole
irish napisał/a:
Jakiemu kurwa FIgurskiemu??!!
Co za pizda rodzi takie głupie dzieci?
pierzcie brudy w swoich 4 scianach
Raz, dwa, trzy, cztery, piec, szesc, siedem, osiem najpierw slychac blysk a pozniej pewnie widzi grzmot.
koleś z przed 3 minuty ma taką samą wiedzę w tym temacie co ja w wieku 8 lat
Pewnie wycieli tych co widzieli
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
Koleś który robił ten film, napisał na YT, że powycinali mężczyzn, bo tylko oni głównie wiedzieli o co chodzi. Były też chyba 3 laski które znały odpowiedź.
Mogli by napisać ile w sumie osób zapytali i czy którakolwiek go poprawiła
Ot dlaczego to mężczyźni pchają świat do przodu
Nie wiem czy to kamera tak działa na ludzi, że nie myślą, ale to gorzej niż film z amerykanami i pytanie gdzie leży Francja. A odpowiedzi typu, że - "Europa to kraj".
warszawa - powinni to miejsce ogrodzić murem i odłączyć od Polski, stworzyć jakąś autonomię, jakieś getto żeby ta hołota nie rozprzestrzeniała się na rejony pobliskie...
Hmmm zapewne wiekszosc Twojej rodzinki i kumpli zjechala do Warszawy "za chlebem" jak to mowia. W stolicy generalnie ciezko znalezc rodowitego Warszawiaka, moze dlatego, ze inteligencja zostala wymordowana podczas wojny... "jakieś getto żeby ta hołota nie rozprzestrzeniała się" predzej hołota przyjedzie "do", a nie "z" Warszawy to tak gwoli scislosci.
A tu dla kontrastu cos podobnego:
kielarzu napisał/a:
Kto to jest Kopernik?
ejjj no co wy chcecie od stolicy... moze akurat trafili na kilkudziesieciu idiotow ktorzy nie znali poprawnej odpowiedzi, a reszta warszawy zna! nie skreslajcie jej przyszlosci edukacyjnej... xD
ahhahahahhaha banda debili
ahhahahahhaha banda debili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów