No cóż... Ja pierdole
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No cóż... Ja pierdole
Hie, hie Grunt to odpowiednio zadać pytanie, żeby kogoś wkręcić... Mlunik w czapce z daszkiem pouczyłby pewnie te dziewczynki fizyki, tylko pytania nie słuchał...
Ostatnia dziewczynka dobrze kombinowała ale dała się zwieść podstępnemu Figurskiemu...
Co się dziwić - podczas burzy każda włazi pod stół ze strachu - dlatego ja lubię burze
Ostatnia dziewczynka dobrze kombinowała ale dała się zwieść podstępnemu Figurskiemu...
Co się dziwić - podczas burzy każda włazi pod stół ze strachu - dlatego ja lubię burze
Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!
Bo światło jest szybsze od dźwięku? I nikt na to nie wpadł? Dobre dobre!
Pewnie wybrali najbardziej bezsensowne odpowiedzi
02:58 ale cycki ma chyba dobre
03:25 "nie sluchajcie, ja nie mysle naprawde dzisiaj"
03:25 "nie sluchajcie, ja nie mysle naprawde dzisiaj"
bogowie, tak sie dac wkrecic. jeszcze jedna dziewczyna mowi ze jest na scislym, ale nie zajmuje sie fizyka. wola o pomste do nieba.
warszawa - powinni to miejsce ogrodzić murem i odłączyć od Polski, stworzyć jakąś autonomię, jakieś getto żeby ta hołota nie rozprzestrzeniała się na rejony pobliskie...
Diesel9.1 napisał/a:
warszawa - powinni to miejsce ogrodzić murem i odłączyć od Polski, stworzyć jakąś autonomię, jakieś getto żeby ta hołota nie rozprzestrzeniała się na rejony pobliskie...
Było już coś w tym stylu, ponad 60 lat temu, nie utrzymało się zbyt długo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów