A nigdy nie działa?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ło kurwa. Tu będzie większe piekło niż po zrzucaniu przez kacapów białego fosforu na Aleppo.
Daję piwo bo ja to chcę na głównej.
Daję piwo bo ja to chcę na głównej.
Co to za nowy specjalista od azbestów?
Lepszy niż Max, sprzedawca tureckich dywanów?
Lepszy niż Max, sprzedawca tureckich dywanów?
Kurwa odpalam film a tam jakiś podstarzały, łysiejący 50 letni typ co ledwo po polsku mówi a oprawki okularów to rodem z głębokich lat 80tych jak nie 70tych.
Kliknąłem w 8 minutę aby zobaczyć do czego ten debil zmierza i usłyszałem "napływ EMIGRANTÓW" i już wiem, że mam do czynienia z kretynem.
Przewijam dalej i sądząc, że to kretyn to nagle słyszę, że to pierdolony niedorozwój.
"większość studentów w Ameryce ma spore pożyczki bo to lekarz jest w stanie mieć pożyczkę ćwierć miliona dolarów czy czy czy czysta milionów dolarów"
Dziękuję, wyłączam, pierdolę.
Niech się plebs kłóci w komentarzach.
Kliknąłem w 8 minutę aby zobaczyć do czego ten debil zmierza i usłyszałem "napływ EMIGRANTÓW" i już wiem, że mam do czynienia z kretynem.
Przewijam dalej i sądząc, że to kretyn to nagle słyszę, że to pierdolony niedorozwój.
"większość studentów w Ameryce ma spore pożyczki bo to lekarz jest w stanie mieć pożyczkę ćwierć miliona dolarów czy czy czy czysta milionów dolarów"
Dziękuję, wyłączam, pierdolę.
Niech się plebs kłóci w komentarzach.
Velture skąd ty masz internet w tej twojej jaskini... okularki to akurat kwestia mody i często choćbyś się zesrał inych nie kupisz, bo w optyku nima. Wysławia się lepiej niż niejeden Sebastian i Karyna... a merytorycznie, to akurat nie mam teraz czasu tego słuchać...
hellbwoi napisał/a:
Velture skąd ty masz internet w tej twojej jaskini... okularki to akurat kwestia mody i często choćbyś się zesrał inych nie kupisz, bo w optyku nima. Wysławia się lepiej niż niejeden Sebastian i Karyna... a merytorycznie, to akurat nie mam teraz czasu tego słuchać...
Ledwo co gada po polsku a u dowolnego optyka masz setki oprawek do wyboru, do koloru. No chyba, że mieszkasz na jakimś zadupiu.
Kolejny kanał dla troglodytów i gimbusów. Gość nie wyjaśnia kompletnie nic poza tym, że wszystko z czym się nie zgadza nazywa debilnym, głupkowatym itd. Nie słyszałem, żeby mądrzy ludzie w taki sposób udowadniali swoje racje.
Nie mam za to wątpliwości, że znajdą się łby co podchwycą tę gadkę.
Zresztą, o czym ja mówię. Nie pamiętam czy kiedykolwiek przeczytałem lub usłyszałem w internecie lub na żywo mądrą wypowiedź przedstawiciela Polonii w USA.
Zresztą, o czym ja mówię. Nie pamiętam czy kiedykolwiek przeczytałem lub usłyszałem w internecie lub na żywo mądrą wypowiedź przedstawiciela Polonii w USA.
latino_lover napisał/a:
Kolejny kanał dla troglodytów i gimbusów. Gość nie wyjaśnia kompletnie nic poza tym, że wszystko z czym się nie zgadza nazywa debilnym, głupkowatym itd. Nie słyszałem, żeby mądrzy ludzie w taki sposób udowadniali swoje racje.
Masz farta, że temat poleciał do "Polityka i religia" i 99,9% sadoli tam nie zagląda bo wielu wątpliwie heteroseksualnych by ci wyjechało z maksem max golonką
Pozdrawiam.
Jest w Hiszpanii jakas gmina która sie rzadzi według komunistycznych zasad. Wszyscy robia wspólnie na polu, coś dłubia w rzemiosle, wszystko potem idzie do wspólnego wora i rozdzielaja w/g potrzeb. Rzadzi tym jakis lokalny brodaty Fidel. Tyle w teori a w praktyce wyglada to tak:
podroze.dziennik.pl/swiat/artykuly/415491,marinaleda-komunistyczny-raj...
W sumie to i tak wersja light znana z PRL-u.
podroze.dziennik.pl/swiat/artykuly/415491,marinaleda-komunistyczny-raj...
W sumie to i tak wersja light znana z PRL-u.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów