📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Światła awaryjne,znaczy,AWARIĘ miał!Samochodu albo siebie!I gościowi slalom nie wyszedł...
Apages napisał/a:
Światła awaryjne,znaczy,AWARIĘ miał!Samochodu albo siebie!I gościowi slalom nie wyszedł...
Musiał mieć pecha, że tak gwałtownie akurat hamulce mu zblokowało na środku autostrady i nie miał szansy zjechać na boczny pas.
pytanie raczej czemu ten drugi tak zapierdalał?
Ten filmik pokazuje że jazda slalomem na drodze bez dobrej widoczności nie jest najlepszym pomysłem, wręcz prędzej czy później prowadzi do rozwalenia auta. Sam nie raz znajduję się w sytuacji w której mógłbym wyprzedzić i wtedy od razu wczytują mi się takie filmiki jak ten że przecież tam może stać jakieś auto i bez dobrej widoczności mogę się rozwalić.
Apages napisał/a:
co ty chłopie pierdolisz - jak poprzednicy napisali - magicznie stanął na środku na wyjebaniu? nawet jak silnik padnie to przecież siłą rozpedu zjedziesz na pobocze , nawet jak akurat stałeś w korku i silnik padł to bierzesz i go kurwa próbujesz zepchnąc jak najszybciej - zawsze ktoś pomoże mimo że w chuj niebezpieczne ale dużo lepsza opcja niż stać jak pizda
a to że chłop slalomem leciał no to co ? nie wygląda to na wyczyn bogusia z m3 ... skąd miał przypuszczać że takie coś natrafi?
Czasami nie ma wyboru…auto nie uruchamia się, a ryzykować życie pchając go na pobocze to głupota.
Jak by mi się spierdolił w takiej sytuacji, to za chuj bym nie wyłaził pchać.
oo static x the only widze ze ktos ma zajebisty gust
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów