📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
What the fuck is this piece of shit?
Co za kretyn? Moralizatorzy się znaleźli i geniusze. Nie podoba się, to niech nie wchodzi. Ja też nie wchodzę i mam wysrane na portale społecznościowe, ale czy w związku z tym mam lecieć w różowych słu-kurwa-chawkach na youtuba i pieprzyć coś o czym wszyscy z IQ powyżej przeciętnym wiedzą?
Nie wiem co gorsze, NK czy tacy kretyni.
A co do "idei" tego portalu, to zapomnieli o niej nawet jego autorzy, więc na huj ta wyprawa krzyżowa, misjonarzu?
Co za kretyn? Moralizatorzy się znaleźli i geniusze. Nie podoba się, to niech nie wchodzi. Ja też nie wchodzę i mam wysrane na portale społecznościowe, ale czy w związku z tym mam lecieć w różowych słu-kurwa-chawkach na youtuba i pieprzyć coś o czym wszyscy z IQ powyżej przeciętnym wiedzą?
Nie wiem co gorsze, NK czy tacy kretyni.
A co do "idei" tego portalu, to zapomnieli o niej nawet jego autorzy, więc na huj ta wyprawa krzyżowa, misjonarzu?
Ja pierdole, co mnie to obchodzi? Fascynujące, jaki on jest fajny...
Pewnie pedałkowi nikt się nie chciał po eurogąbkę schylić.
jeśli według tego kolesia owe dziewczyny zaprezentowały się z tej "gorszej strony" chyba nie wytrzymałbym spotkania z lepszą ...... ciota = nie ma piwa
Ależ wytrzymałbym, wytrzymał Wchodzę na sadistic a tu nagle moja twarz i mój filmik Miłe zaskoczenie. Niektórzy zbyt się przyjmują tym co mówie w filmie, a to 4fun przecież
Cipki to on długo nie zobaczy na własne oczy, chyba że w jakimś burdelu gdzie kurwy nie mają dostępu do internetu ;D
Kogo to kuwa obchodzi, chcesz usunac konto - usun, a nie jakies pseudofilozoficzne wywody, ze ci cycki przeszkadzaja. costy jest, pedal? szkoda miejsca w internecie na taki filmik, zamiast niego zmiescilo by sie 105 nowych zdjec cyckow na NK
Ja pierdolę, co za analfabeta o_O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów