📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to oczywiste
ale jako jedyny swoje jakże przykre doznania wrzucił na jutaba ;F
ale jako jedyny swoje jakże przykre doznania wrzucił na jutaba ;F
@Domel nie każdy powiem ci że ja znam w chooy osób które twierdzą żę właśnie po to ten portal jest. I jeszcze tak wychowałem się w duchu lat 80tych - z bratem w jednym pokoju (7 lat starszym) słuchaliśmy sex pistols, dead kennedys, dezertera, sedes - jestem też przerażony na myśl, że kiedyś swoje pokolenie będę oglądał jako emo-różowo-zadżumioną pustkę :/
+ nie rozumiem dlaczego requiem for a dream tutaj o.O
+ nie rozumiem dlaczego requiem for a dream tutaj o.O
Ma rację chłopak!!!
wkurwiający grymas ryja jak gada, pierdoli jakieś swoje głębokie przemyślenia na temat NK. powiem to w skrócie : NK śmierdzi.
są cycki - nie ma piwa bo mało
to właśnie dzieci neostrady i pokemonów można znaleźć na portalach typu fotka czy nk
prawdziwy bohater... na wawel z nim! Wielce oburzony typ... każdy przeciętny polak ma codziennie kontakt z taką ilością debilizmu że nk przy tym to istny pikuś , a tu jakaś dramatyczna epopeja podgejowanego oszołoma :|
Ale ma to swoje zalety. Dzięki temu możesz dowiedzieć się ile % twoich znajomych to totalni idioci .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów