18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Dlaczego?
arotick • 2011-01-06, 22:27
Mówi Zjarany Jasio do Zjaranego Stasia
Wiesz dlaczego mnie mama nie morze bić kablem od internetu?
Dlaczego??

BO MAM WIFI
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlaczego?
arotick • 2011-01-06, 22:27
Mówi Zjarany Jasio do Zjaranego Stasia
Wiesz dlaczego mnie mama nie morze bić kablem od internetu?
Dlaczego??

BO MAM WIFI
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ThcFarmer! 2011-01-06, 22:30 3
Ojjj za ten suchar sam bym go na tobie użył
Zgłoś
Pener 2011-01-06, 22:31 141
mama nie morze, stary nie ocean
Zgłoś
Twój Stary 2011-01-07, 6:22 10
@up wazne ze siostre ma mokra
Zgłoś
cosinus 2011-01-07, 12:27 2
nie dość, ze kawał jest tak chujowy, to jeszcze napisałeś może przez rz. Jedynie co tutaj pasuje to homer, homer kurwa gdzie jesteś!
Zgłoś
Roszp 2011-01-07, 12:29 1

Melduję się. Suche jak picza 88 latki.
I niech mi nikt nie mówi że nie ryje czerepu.
Zgłoś
koopa 2011-01-07, 12:34 5
Eee takim on netu to lipa, lepiej niezawodny kabel od prodiża.

Zgłoś
R................g 2011-01-07, 12:40 7
koopa napisał/a:

Eee takim on netu to lipa, lepiej niezawodny kabel od prodiża.

Dlaczego lipa? Przecież istnieje Lan - Dyscyplina

Source: sadistic.pl/gdy-kabel-od-prodiza-nie-wystarcza-vt57072.htm
Zgłoś
G................y 2011-01-07, 13:36
spoko spoko zaraz okaże się ze ma dysleksje, dysgrafie, dysortografie, dysfunkcje móóóóóóóóóóóóóóóóóóóóózguuuuuuuu Błagam wyślijcie ich na nauki do kamieniołomów
Zgłoś
jcoob 2011-01-07, 13:46 3
o jerzu! o jerzu! o jerzusie wrzehmogoncy!!!!
Zgłoś
lintu 2011-01-07, 14:19
Ja pierdolę, co za gimbusowy kawał, no kurwa.
Zgłoś
Marian Paździoch 2011-01-07, 14:57 2
Pener666 napisał/a:

mama nie morze, stary nie ocean

ale ciapę spłodzili
Zgłoś
michalkow 2011-01-07, 15:03
Ci którzy dali za to piwo powinni usunąć swoje konta i udać się na kolanach do Meksyku, żeby odkupić winy, natomiast autor powinien publicznie spłonąć na stosie
Zgłoś
arotick 2011-01-07, 15:31 1
zrobie to ^^ bo lubie
Zgłoś
husarz_ 2011-01-07, 17:02
michalkow napisał/a:

Ci którzy dali za to piwo powinni usunąć swoje konta i udać się na kolanach do Meksyku, żeby odkupić winy, natomiast autor powinien publicznie spłonąć na stosie

ok, pewnie masz racje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem