18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Dlaczego
Mr.Drwalu • 2011-04-09, 13:17

Kilka pytań

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Jack Jack 2011-04-09, 19:54
Mam tylko jedną odpowiedź, na wszystkie pytania. Bo Chuck Norris tak chce.
Zgłoś
S................n 2011-04-09, 19:56 1
Ad 15 - Nie dość, że tak jak powiedział Blodhgarm, to jeszcze pomyśl - żarówka wytwarza ciepło, nie ma chuja, żeby nie. Jaka logika wsadzić coś wytwarzające ciepło do zamrażarki! Padłaby szybciej niż powinna.
Zgłoś
miedziak 2011-04-09, 20:11 1
kobiety podczas malowania oczy otwierają usta, żeby napiąć skórę na twarzy, bo kiepsko się maluję na takiej luźnej.
Zgłoś
szefooo 2011-04-09, 20:20
Z tą lodówką to mnie akurat zaciekawiło bo ja np. lubie zacząć coś wpierdalac w nocy. Coś czego sie nie rozmraża np. lody.

Więc argument nie używania zamrażarki w nocy w moim przypadku nie działa. Sens umieszczania żarówki w środku też jest nijaki ponieważ żamrażarka ma przeważnie szuflady wysuwające się na zwenątrz więc bezsensem było by świecenie się żarówki w środku. Teoria o grzejącej żarówce w zamkniętej lodówce jest do dupy bo tylko idiota wierzy że po zamknięciu lodówki żarówka w niej nadal sie pali.

Dobrym rozwiązaniem było by podświetlenie wysuniętej szuflady z zamrażalnika przez lampkę która jest wyżej umiejscowiona na drzwiach lodówki i zapala się w momencie otworzenia zamrażalnika.
Warunek! Zamrażalnik musi być pod lodówką a zwykle tak jest.

Talk więc. Czekam na wdrożenie.

EDIT
Poszukałem i muszę was zmartwić.
Samsung już dawno wprowadził takie podświetlenie w swoich zamrażalnikach.
Zgłoś
wexors 2011-04-09, 20:28
@up

moze zamiast konwencjonalnej żarówki zastosować diody LED, wytrzymują ujemne temperatury i stosunkowo nieźle świecą , stosuje się je jako elementy oświetlenia zewnętrznego więc czemu by nie wepchać ich do lodówki

jakby co ja to wymyśliłem prawa do patentu moje

Szalony_Rockman
że co kurwa?? kto tak długo szuka czegoś w zamrażalce żeby żarówka zdążyła się nagrzać
Zgłoś
vampirevorador 2011-04-09, 20:31
Nie raz widziałem zamrażalnik z podświetleniem LED przy otwieraniu, np nowsze modele samsunga tak mają.

Co do nr. 16 to ma to związek z tym że z założenia Kaczor Donald ma przypominać w wyglądzie i zachowaniu postać ludzką, a we większości filmów amerykańskich kiedy postać wychodzi spod prysznica, jest owinięta ręcznikiem
Zgłoś
Roszp 2011-04-09, 20:47
Kocham gimbus science rodem z pseudofilozoficznych rozważań dzieci demotywatorów. Uboższa wersja trollscience, można się pośmiać z ludzkiej ułomności umysłowej.
Zgłoś
czarnyrlz 2011-04-09, 21:16
Fakt, faktem, fajne i piwko masz, ale kurewsko mi się nie chce przewijać w tą i we w tą
Zgłoś
Kargon 2011-04-09, 21:54
sporo podpatrzonych z tąd rozkminiamy.pl/
Zgłoś
b................0 2011-04-09, 21:55
Ja mam jedną słuszną odpowiedź na wszystkie wyżej wymienione pytania- bo tak.
Zgłoś
m................s 2011-04-09, 21:56
słońce nie ma żadnej melaniny, melanina to jest w skórze bałwanie!
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2011-04-09, 22:29
Cytat:

słońce nie ma żadnej melaniny, melanina to jest w skórze bałwanie!

no co ty nie powiesz, zwykły błąd w pisaniu, myślałem nad pytaniem "słońce - promieniowanie" i że pomyślałem "słońce" to wpisałem je zamiast skóry ...
Zgłoś
Dalione 2011-04-09, 22:58
Dlaczego przy 13 punkcie nie ma słowa dlaczego ?
Zgłoś
K12 2011-04-09, 23:29
która kurwa blondynka to tu wstawiła, ja sie w pytam
Zgłoś
D................r 2011-04-10, 0:17
Jeśli człowiek wie, że jest człowiekiem, to czy kot wie, że jest kotem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem