Kilka pytań
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nocny kulig
- teraz popularne
🔥
ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY
- teraz popularne
Kilka pytań
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam tylko jedną odpowiedź, na wszystkie pytania. Bo Chuck Norris tak chce.
Ad 15 - Nie dość, że tak jak powiedział Blodhgarm, to jeszcze pomyśl - żarówka wytwarza ciepło, nie ma chuja, żeby nie. Jaka logika wsadzić coś wytwarzające ciepło do zamrażarki! Padłaby szybciej niż powinna.
kobiety podczas malowania oczy otwierają usta, żeby napiąć skórę na twarzy, bo kiepsko się maluję na takiej luźnej.
Z tą lodówką to mnie akurat zaciekawiło bo ja np. lubie zacząć coś wpierdalac w nocy. Coś czego sie nie rozmraża np. lody.
Więc argument nie używania zamrażarki w nocy w moim przypadku nie działa. Sens umieszczania żarówki w środku też jest nijaki ponieważ żamrażarka ma przeważnie szuflady wysuwające się na zwenątrz więc bezsensem było by świecenie się żarówki w środku. Teoria o grzejącej żarówce w zamkniętej lodówce jest do dupy bo tylko idiota wierzy że po zamknięciu lodówki żarówka w niej nadal sie pali.
Dobrym rozwiązaniem było by podświetlenie wysuniętej szuflady z zamrażalnika przez lampkę która jest wyżej umiejscowiona na drzwiach lodówki i zapala się w momencie otworzenia zamrażalnika.
Warunek! Zamrażalnik musi być pod lodówką a zwykle tak jest.
Talk więc. Czekam na wdrożenie.
EDIT
Poszukałem i muszę was zmartwić.
Samsung już dawno wprowadził takie podświetlenie w swoich zamrażalnikach.
Więc argument nie używania zamrażarki w nocy w moim przypadku nie działa. Sens umieszczania żarówki w środku też jest nijaki ponieważ żamrażarka ma przeważnie szuflady wysuwające się na zwenątrz więc bezsensem było by świecenie się żarówki w środku. Teoria o grzejącej żarówce w zamkniętej lodówce jest do dupy bo tylko idiota wierzy że po zamknięciu lodówki żarówka w niej nadal sie pali.
Dobrym rozwiązaniem było by podświetlenie wysuniętej szuflady z zamrażalnika przez lampkę która jest wyżej umiejscowiona na drzwiach lodówki i zapala się w momencie otworzenia zamrażalnika.
Warunek! Zamrażalnik musi być pod lodówką a zwykle tak jest.
Talk więc. Czekam na wdrożenie.
EDIT
Poszukałem i muszę was zmartwić.
Samsung już dawno wprowadził takie podświetlenie w swoich zamrażalnikach.
@up
moze zamiast konwencjonalnej żarówki zastosować diody LED, wytrzymują ujemne temperatury i stosunkowo nieźle świecą , stosuje się je jako elementy oświetlenia zewnętrznego więc czemu by nie wepchać ich do lodówki
jakby co ja to wymyśliłem prawa do patentu moje
Szalony_Rockman
że co kurwa?? kto tak długo szuka czegoś w zamrażalce żeby żarówka zdążyła się nagrzać
moze zamiast konwencjonalnej żarówki zastosować diody LED, wytrzymują ujemne temperatury i stosunkowo nieźle świecą , stosuje się je jako elementy oświetlenia zewnętrznego więc czemu by nie wepchać ich do lodówki
jakby co ja to wymyśliłem prawa do patentu moje
Szalony_Rockman
że co kurwa?? kto tak długo szuka czegoś w zamrażalce żeby żarówka zdążyła się nagrzać
Nie raz widziałem zamrażalnik z podświetleniem LED przy otwieraniu, np nowsze modele samsunga tak mają.
Co do nr. 16 to ma to związek z tym że z założenia Kaczor Donald ma przypominać w wyglądzie i zachowaniu postać ludzką, a we większości filmów amerykańskich kiedy postać wychodzi spod prysznica, jest owinięta ręcznikiem
Co do nr. 16 to ma to związek z tym że z założenia Kaczor Donald ma przypominać w wyglądzie i zachowaniu postać ludzką, a we większości filmów amerykańskich kiedy postać wychodzi spod prysznica, jest owinięta ręcznikiem
Kocham gimbus science rodem z pseudofilozoficznych rozważań dzieci demotywatorów. Uboższa wersja trollscience, można się pośmiać z ludzkiej ułomności umysłowej.
Fakt, faktem, fajne i piwko masz, ale kurewsko mi się nie chce przewijać w tą i we w tą
sporo podpatrzonych z tąd rozkminiamy.pl/
Ja mam jedną słuszną odpowiedź na wszystkie wyżej wymienione pytania- bo tak.
słońce nie ma żadnej melaniny, melanina to jest w skórze bałwanie!
Cytat:
słońce nie ma żadnej melaniny, melanina to jest w skórze bałwanie!
no co ty nie powiesz, zwykły błąd w pisaniu, myślałem nad pytaniem "słońce - promieniowanie" i że pomyślałem "słońce" to wpisałem je zamiast skóry ...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów