Kilka pytań
Kilka pytań
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ad 2
Bo w słońcu znajduję się melanina (barwnik). Pod wpływem promieniowania utlenia się powodując jego aktywacje i ciemnieje skóra. Włosy stają się jaśniejsze, bo otwierają się łuski włosowe.
Może i mózgiem nie jestem, ale melanina raczej jest w skórze
Ad 12
Nie kaski tylko hełmy lotnicze, a zakładali je bo to znak firmowy lotnictwa
Sam jesteś k**** jak znak lotnictwa. Hełmy były zakładane przede wszystkim po to żeby człowiek miał słuchawki na głowie które nie spadną mu kiedy zrobi beczkę i po to żeby mu łeb nie umarzł na wysokości kilku tysięcy metrów. Chyba że ty widziałeś ubranego w koszulkę i spodenki pilota w czasie drugiej wojny światowej...
Ad 15
Lodówkę otwierasz częściej niż zamrażalnik, niby po chuj otwierać zamrażalnik w nocy ?
Odpowiedz godna producenta...A teraz idź synu włóż rozgrzaną żarówkę do zamrażarki ustawionej na -20 i patrz co osadzający się lód na niej zrobi...
Nudziło mi się
Ad 2
Bo w słońcu znajduję się melanina (barwnik).
melanina w słońcu?
Może i mózgiem nie jestem, ale melanina raczej jest w skórze
and @UP
sadistic.pl/dlaczego-vt75243,15.htm641845
Ad 2
Bo w skórze znajduję się melanina (barwnik). Pod wpływem promieniowania utlenia się powodując jego aktywacje i ciemnieje skóra. Włosy stają się jaśniejsze, bo otwierają się łuski włosowe.
Thanks, Cpt. Obvious!
reszta cytatu ucięta, żeby wam się scrolle nie zajarały.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów