Wbrew pozorom nie chodzi tylko o to, że u nas nie ma upałów, takich jak w Hiszpanii czy we Włoszech.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W Nigerii mają siestę... Kurwa czyli w ciągu dnia mają 3 godziny opierdalania się od opierdalania
co to na sadolu robi ?
@wino666
Ktoś sadola musi sponsorować.
Nie oglądam tych sponsorowanych gówien ale daję piwo kiedy coś takiego widzę bo mam nadzieję, że to jakoś pomaga stronie. Jeśli tak nie jest to mnie uświadomcie (mam też adblock wyłączony na sadolu)
Ktoś sadola musi sponsorować.
Nie oglądam tych sponsorowanych gówien ale daję piwo kiedy coś takiego widzę bo mam nadzieję, że to jakoś pomaga stronie. Jeśli tak nie jest to mnie uświadomcie (mam też adblock wyłączony na sadolu)
@Karsa
Dzięki takim jak ty, sadisticowe chomiki jeszcze jakoś ciągną
Sanitarjusz napisał/a:
@Karsa
No książkowy masochista. Takich nam trzeba by na nas robili
Pan_Doktur napisał/a:
No książkowy masochista. Takich nam trzeba by na nas robili
Może bezpośrednio na Ciebie nie narobię, ale mogę Ci wysłać kawałek pocztą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów