Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prawda jest taka, że gdybyśmy mieli tak pierdo..ć z akcentem i zaciągać wszystkie dyftongi i tryftongi oraz nie wymawiać twardego R to by nas tam k...wyśmiali
i ciekawostka z charakteru Mr Obvious, dla tych, którzy ,być może, nie zastanowili się nad tym, że tak jak i my nie znamy własnego języka w 100% tak i Brytole i Amerykanie i inni anglojęzyczni nie znają swojego
gościu mówi ciekawie i płynnie, poprawność językowa nie ma aż takiego znaczenia w komunikacji
Szkoda, że nie wspomniał o drugim podstawowym powodzie: skorumpowanej drogówce wymuszającej haracz za niepopełnione przewinienia na drodze. Dobry pachołek Putina.
Chłopak mówił, że chce przełamać krzywdzące stereotypy o ruskach...
A żebyś qrwa wiedział że władam perfekcyjnie akcentem :/
Słuchaj, po prostu krew mnie zalewa jak ktoś kaleczy obcy język a tym bardziej sobie szkodzi bo wysyła film w świat.
Musiałbyś zabronić mówić "po obcemu" 90% ludzi, których naturalnym językiem nie jest dany język obcy. Mnie się podoba jego akcent - nie jestem zajebiście osłuchany (bierna umiejętność języka, to znaczy umiejętność czytania tekstów, to co innego niż umiejętność komunikowania się w danym języku), a jego mowa nie sprawia mi żadnych problemów w zrozumieniu.
dla nieanglojęzycznych w wielkim skrócie:
1. różnica ceny między AC i OC jest na tyle duża (1500 $ [USDol] dla ford'a focus'a z 2010 ze 100 KM i 5-letnim stażem kierowcy), że walczą o AC jak mogą i w celach dowodowych w postępowaniu z ubezpieczycielem lepiej mieć materiał video* (w niektórych przypadkach też i po to, żeby nie trafić do puchy - vide 5:43-5:55)
ee chyba coś Ci się pomyliło.. Tak faktycznie że różnica jest duża między OC a AC, że większość bierze OC i przez to kupują kamery bo łatwiej jest im udowodnić że np są niewinni, co czasami jest bardzo trudne, a nawet może ocalić przed więzieniem, co wstawili klip z przejechania faceta. Także nie wiem skąd Ci się wzięło, że walczą o AC
Czego nie dodał to łapówkarstwo policjantów i próby wyłudzeń odszkodowania.
Mieszkam w Szkocji już prawie rok i z tego gościa rozumiem w 100% a rdzennych szkotów ni chuja nie potrafię do dziś zrozumieć w chociażby 30%
Nie dogadujesz się w ogóle, czy rdzenni Szkoci to w Szkocji mniejszość? Ja, rzecz oczywista, też za chuja nie rozumiałem Szkotów, z którymi miałem okazję "gadać"... W pierwszej chwili myślałem, że mówią w jakimś słowiańskim języku .
Lubię takie akcenty. Jak to ktoś napisał wyżej, szkocki jest trudniejszy, przebija go chyba tylko walijski...
You know what i mean ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów