18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kierownikmasarni 2013-06-26, 0:58
Eduard jaki wyczesany
Zgłoś
Imper3838 2013-06-26, 1:04
Rosyjski Max Kolonko?
Zgłoś
vang 2013-06-26, 1:11 10
Pany perfekcyjne akcenty przejedzcie się na wycieczkę do Liverpoolu i możecie sobie schować wasz akcent w dupę. Koleś mówi bardzo wyraźnie i powoli, wszystko w 100% zrozumiałe a nie jakieś śmieszne mamrotanie pod nosem przypominające odgłosy goryla z bananem w ryju. Internet jest dla wszystkich i chodzi o to by mówić tak by jak najwięcej osób mogło zrozumieć - jego zrozumie nawet początkujący, a z odszyfrowaniem słów niektórych ludzi z wyżej wymienionego miasta mają problemy rodowici Brytyjczycy.
Zgłoś
O................a 2013-06-26, 1:34 2
studiuję jęz.ang i mam już kur..dość tego całego brytyjskiego gówna, którego mnie uczą na uczelni, a które nijak ma się z angielskim używanym w WB na co dzień

prawda jest taka, że gdybyśmy mieli tak pierdo..ć z akcentem i zaciągać wszystkie dyftongi i tryftongi oraz nie wymawiać twardego R to by nas tam k...wyśmiali

i ciekawostka z charakteru Mr Obvious, dla tych, którzy ,być może, nie zastanowili się nad tym, że tak jak i my nie znamy własnego języka w 100% tak i Brytole i Amerykanie i inni anglojęzyczni nie znają swojego

gościu mówi ciekawie i płynnie, poprawność językowa nie ma aż takiego znaczenia w komunikacji
Zgłoś
d................s 2013-06-26, 2:20
sirkluck napisał/a:

Szkoda, że nie wspomniał o drugim podstawowym powodzie: skorumpowanej drogówce wymuszającej haracz za niepopełnione przewinienia na drodze. Dobry pachołek Putina.

Chłopak mówił, że chce przełamać krzywdzące stereotypy o ruskach...

Xaoss napisał/a:

A żebyś qrwa wiedział że władam perfekcyjnie akcentem :/

Słuchaj, po prostu krew mnie zalewa jak ktoś kaleczy obcy język a tym bardziej sobie szkodzi bo wysyła film w świat.

Musiałbyś zabronić mówić "po obcemu" 90% ludzi, których naturalnym językiem nie jest dany język obcy. Mnie się podoba jego akcent - nie jestem zajebiście osłuchany (bierna umiejętność języka, to znaczy umiejętność czytania tekstów, to co innego niż umiejętność komunikowania się w danym języku), a jego mowa nie sprawia mi żadnych problemów w zrozumieniu.
Zgłoś
MudPie 2013-06-26, 2:37
bloodstained napisał/a:

dla nieanglojęzycznych w wielkim skrócie:

1. różnica ceny między AC i OC jest na tyle duża (1500 $ [USDol] dla ford'a focus'a z 2010 ze 100 KM i 5-letnim stażem kierowcy), że walczą o AC jak mogą i w celach dowodowych w postępowaniu z ubezpieczycielem lepiej mieć materiał video* (w niektórych przypadkach też i po to, żeby nie trafić do puchy - vide 5:43-5:55)

ee chyba coś Ci się pomyliło.. Tak faktycznie że różnica jest duża między OC a AC, że większość bierze OC i przez to kupują kamery bo łatwiej jest im udowodnić że np są niewinni, co czasami jest bardzo trudne, a nawet może ocalić przed więzieniem, co wstawili klip z przejechania faceta. Także nie wiem skąd Ci się wzięło, że walczą o AC

Czego nie dodał to łapówkarstwo policjantów i próby wyłudzeń odszkodowania.
Zgłoś
Adulka 2013-06-26, 2:44 1
Rodzimego akcentu jest się ekstremalnie trudno pozbyć, słychać było że się przykłada do wymowy i co najważniejsze jest zrozumiały. W Anglii można kupić działającą furę za 400-500 (1999clio itp), (zależnie od twojego wieku i miejsca zamieszkania) ale jeśli masz 20 lat nie ubezpieczysz jej za mniej niż 1000 rocznie. Nawet za nalepki sport i takie tam naliczają premię.
Zgłoś
T................e 2013-06-26, 3:38
Mieszkam w Szkocji już prawie rok i z tego gościa rozumiem w 100% a rdzennych szkotów ni chuja nie potrafię do dziś zrozumieć w chociażby 30%
Zgłoś
d................s 2013-06-26, 3:52
Tea_Time napisał/a:

Mieszkam w Szkocji już prawie rok i z tego gościa rozumiem w 100% a rdzennych szkotów ni chuja nie potrafię do dziś zrozumieć w chociażby 30%

Nie dogadujesz się w ogóle, czy rdzenni Szkoci to w Szkocji mniejszość? Ja, rzecz oczywista, też za chuja nie rozumiałem Szkotów, z którymi miałem okazję "gadać"... W pierwszej chwili myślałem, że mówią w jakimś słowiańskim języku .
Zgłoś
takapl 2013-06-26, 9:33
Gość mówi lepiej niż połowa naszych po paru latach na wyspach.
Zgłoś
solteck 2013-06-26, 11:12
weź zrozum Kelly z misfitów
Zgłoś
b................d 2013-06-26, 11:45 1
MudPie, racja - pierdykłem się.
Zgłoś
alterego 2013-06-26, 12:24
upup

Lubię takie akcenty. Jak to ktoś napisał wyżej, szkocki jest trudniejszy, przebija go chyba tylko walijski...
You know what i mean ?
Zgłoś
Zaethrael 2013-06-26, 12:31
Za edukacje ciemnoty do której tym razem i ja się zaliczam - syty browar
Zgłoś
pi73rmaster 2013-06-26, 14:36
lepszy taki akcent niż ludzie, którzy na siłę zangielszczają wszystko co mówią, przy okazji nie władając językiem zbyt dobrze. Trzeba mówić po swojemu, tylko trzeba nauczyć się głosek specyficznych dla danego języka (np. r w angielskim i francuskim) i zapewniam, że nie będzie ani źle ani komicznie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem