📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja tego kurwa nie czaje, jakie kurwa zebry.... a idę się napić...
Czy ja wiem czy takie warte uwagi. Już to widziałem w 2005 prezentacje power pointa z tym co on mówi.
Tutaj też był taki obrazek, na którym było napisane to, co ten koleś ledwo wydukał, ale było to przedstawione na stadzie bizonów. On usłyszał to z piątej ręki, a raczej ust, i wyszła ot taka hujowa historyjka. A może to było na "degniotach"? Nie jestem pewien. PiwA dla tego, kto znajdzie. ^^
co sie stanie jak pinokio powie "mój nos sie teraz wydłuży"
ta sama rozkmina... tylko że ja mam na to odpowiedź taką
jezeli to powie, to skłamie więc sie wydłuży, a co za tym idzie nie kłamał, czyli co...
paradoks kłamcy??
ta sama rozkmina... tylko że ja mam na to odpowiedź taką
jezeli to powie, to skłamie więc sie wydłuży, a co za tym idzie nie kłamał, czyli co...
paradoks kłamcy??
Dlatego po pijaku ma się takie zajebiste pomysły %)
czy ten ziomek co opowiada o napierdalaniu wódy nie jest podobny do Centurion ? bez obrazy
Novik napisał/a:
czy ten ziomek co opowiada o napierdalaniu wódy nie jest podobny do Centurion ? bez obrazy
Cent we własnej osobie
a mnie tam wkurwia jego wada wymowy... " dlatego trzeba napieDdalać wódę.." albo ".. szaDe komóDki"... ;p zauważyliście?
a mnie wkurza wada sluchu i mozgu tego u gory... "a mnie tam wk***ia jego wada wymowy... " dlatego trzeba napieDdalać wódę.." albo ".. szaDe komóDki"... ;p zauważyliście? " ...;p zauważyliście ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów